Canon взяв участь у виставці drupa 2016
Canon

Canon взяв участь у виставці drupa 2016

Виставка drupa - це найбільша демонстрація поліграфічного і суміжного з ним обладнання. На стенді Canon можна було в дії побачити найрізноманітніші рішення для промислового друку, інтегровані в більш ніж 25 виробничих систем, багато з яких включають обробку комплексних змінних даних і друкарську обробку. Відвідувачам продемонстровано понад 300 різних варіантів застосування принтерів, які яскраво ілюструють найширші можливості диверсифікації і зростання бізнесу.

Виконавчий віце-президент Canon Europe Йеппе Франдсен (Jeppe Frandsen) коментує:
«З моменту виходу Canon на ринок промислового друку ми прагнемо розширювати уявлення покупців про те, на що здатні цифрові технології, надихати їх на експерименти і підтримувати розвиток їх бізнесу за допомогою наших інновацій та досвіду.

У нас великі і довгострокові плани щодо роботи в цій галузі, і ми продовжимо створювати новітні цифрові технології, які допомагають нашим клієнтам досягати успіху. З часів drupa 2012 ми значно розширили наші лінійки струменевих і широкоформатних пристроїв, і сьогодні пропонуємо покупцям найбільше на ринку портфоліо рішень. На нинішній виставці ми хочемо показати, що цифровий друк ефективна для більшості можливих застосувань - в широкому діапазоні якості і з самими різними носіями.

Ми хочемо показати постачальникам послуг, що для повного розкриття потенціалу і ефективного використання технологічних інновацій їм необхідно трансформувати свої бізнес-моделі і надихати клієнтів за допомогою креативних, нестандартних і навіть революційних ідей. Ми впевнені, що ключ до успіху - у надійній співпраці з однодумцями, тому Canon прагне заслужити репутацію кращого партнера для друкованих компаній, який допоможе їм заново оцінити свій потенціал і - повністю реалізувати його».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 592 XX XX +380 44 592 1922
+380 44 592 XX XX +380 50 367 6570
+380 44 592 XX XX +380 67 101 5171
Ідентифікатор: 1391