KBA купила виробника висікальних машин Iberica

УПГ 11 серпня 2016 р. о 10:16

Іспанська техніка розширить пропозицію KBA для пакувальних друкарень у сфері післядрукарської обробки.

Угода між Koenig & Bauer AG і Officine Meccaniche G. Cerutti S.p.A. була анонсована 23 травня 2016 року. Інтеграція у світову мережу продажів і сервісу німецького виробника відкриває перед Iberica широкі перспективи. KBA-Sheetfed вже не перший рік лідирує в секторі друку на картоні, а міжнародна клієнтура для листових офсетних машин і висікальних пресів майже ідентична.

Iberica AG S.A. заснована в 1940 р і нині має в своєму розпорядженні виробництво в Ель-Прат-де-Льобрегат (Барселона, Іспанія) зі штатом близько 60 осіб. Тут випускають автоматичне висікальне обладнання середнього і великого формату для виготовлення упаковки з картону і гофрокартону. На рахунку компанії - більше 1 200 інсталяцій, при цьому до недавнього часу техніку продавали головним чином до Європи. У вересні 1999 р Iberica була куплена італійської Gruppo Cerutti.

Клаус Больцах-Шюнеманн, голова правління Koenig & Bauer AG: «Група KBA поставляє приблизно 70% своїх машин на підприємства в зростаючому сегменті упаковки. Листове друкарське обладнання KBA вибирають виробники картонних коробок у всьому світі. Тому висікальна техніка прекрасно доповнить наш асортимент. Купівля та подальший розвиток Iberica за допомогою ресурсів KBA відповідає стратегічним інтересам обох компаній ».

Останні новини розділу