Koenig & Bauer випустила флексомашину XD Pro
Koenig & Bauer AG
Koenig & Bauer XD Pro — новий еталон ефективності, надійності роботи і злагодженості процесів

Koenig & Bauer випустила флексомашину XD Pro

Новинка спроєктована і виготовлена у Німеччині та має задовольнити потребу в оперативному виробництві малих накладів продукції.

Koenig & Bauer XD Pro — новий еталон ефективності, надійності роботи і злагодженості процесів

Поєднавши майже 50-річний досвід італійців на ринку флексографії та всесвітньо відомі технології з Німеччини, Koenig & Bauer створила флексомашину нового покоління XD Pro. Цільова ніша обладнання — рентабельний високоякісний друк за принципом «саме вчасно» (just-in-time) невеликих тиражів гнучкого паковання, а також виробів із пластику та волокна.

Машина працює із фарбами на спиртовій та водній основі, ширина друку варіюється від 1 000 до 1 400 мм, а швидкість сягає 500 м/хв. Конструкція планетарного типу може складатися з восьми або десяти фарбових апаратів. Додаткові агрегати дають змогу ламінувати відбитки або здійснювати суцільне/вибіркове лакування за один прохід.

XD Pro друкує на плівках (зокрема перфорованих, розтяжних, термоусадочних), ламінатах і папері з рапортом 330–850 мм. Модульна конструкція уможливлює різні конфігурації обладнання з багатьма опціями і найкращим співвідношенням ціни та якості.

«Паковання, що підлягає вторинній переробці, стає дедалі популярнішим. У центрі уваги зараз дизайн і виробництво оригінального паковання екологічнішим способом із використанням тонших матеріалів, які легше переробляти, — говорить Крістоф Мюллер, генеральний директор Koenig & Bauer Digital & Webfed. — Ми пропонуємо найширший асортимент друкарської техніки, а XD Pro ще більше посилює наші позиції в секторі гнучкого паковання. Ми віримо, що ця машина допоможе клієнтам подолати багато викликів ринку».

Олівер Баар, комерційний директор з управління продуктами Koenig & Bauer Digital & Webfed, додає: «Це оптимальне співвідношення ціни та якості, максимальна продуктивність, найсучасніші технології та універсальність. XD Pro має ергономічний дизайн із легким доступом до друкарських секцій, а також розширену автоматизацію, яка забезпечує швидке переналагодження з мінімальними відходами. Модульна конструкція дає змогу поєднувати різні друкарські та фінішні модулі, зокрема інтегрувати додаткові способи друку, як-от глибокий, офсетний або цифровий».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2462
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2463
Ідентифікатор: 2047