Müller Martini придбала Hunkeler
Müller Martini
Від родини до родини (зліва направо): Штефан Хункелер (голова ради директорів Hunkeler AG), Міхель Хункелер (представник ради директорів Hunkeler AG), Бруно Мюллер (генеральний директор Müller Martini AG), Рудольф Мюллер (власник і член ради директорів Müller Martini AG), Даніель Ерні (генеральний директор Hunkeler AG), Франц Хункелер (Патрон Hunkeler AG)

Müller Martini придбала Hunkeler

Ретельно зваживши всі «за» і «проти», власники вирішили об’єднати Hunkeler Group із Müller Martini Group. Müller Martini Holding AG придбала всі акції Hunkeler Group у родини Хункелерів і Credit Mutuel Equity. Суму угоди домовилися не розголошувати.

Hunkeler AG (Вікон, Швейцарія) і Müller Martini AG (Цофінген, Швейцарія) є лідерами світового ринку з інноваційними рішеннями для післядрукарської обробки паперу. Обидві компанії приділяють значну увагу рентабельному виготовленню індивідуалізованої друкованої продукції в рамках автоматизованого «розумного виробництва».

Hunkeler і Müller Martini були дуже близькі роками. Давня та успішна історія розпочалася у воєнні часи, коли Ганс Мюллер працював на Hunkeler інженером-механіком, перш ніж заснував власну компанію Hans Müller / Grapha у 1946 році. Тож добрі відносини тривали десятиліттями. Близьке розташування і плідна співпраця в галузі машинобудування та виробництва компонентів є оптимальним стартовим пунктом для ще тіснішого співробітництва у майбутньому.

Обидві компанії бачать чудові перспективи об’єднання своєї інноваційної діяльності, адже зможуть ще краще обслуговувати клієнтів у всьому світі завдяки спільним продажу і техпідтримці.

Бруно Мюллер: «Поліграфія постійно змінюється і регулярно вимагає свіжих інновацій. Об’єднавши ключові компоненти двох компаній, такі як персонал, досвід і технології, ми зможемо ще краще обслуговувати наших глобальних клієнтів за допомогою інноваційних рішень у майбутньому».

Штефан і Міхель Хункелери: «Між Hunkeler і Müller Martini є давнє партнерство і регулярний обмін. Зараз це злиття дуже вигідне як для партнерів, так і для наших спільних клієнтів, оскільки забезпечить значні переваги в об’єднаній організації. Це також серйозне зобов’язання для регіону Цофінген».

+ Керівництво Hunkeler AG на чолі з Даніелем Ерні залишається відповідальним за повсякденну роботу.

+ Назва Hunkeler, продукти й послуги компанії, а також форум Hunkeler Innovationdays залишаться незмінними.

+ Колектив Hunkeler буде збережено, він і надалі працюватиме у громаді Вікон.

+ Комерційна діяльність продовжується без змін. Партнери спільно підготують необхідні корективи та впровадять їх під належним контролем.

+ Міжнародні операції відбуватимуться у звичайному режимі за наявними каналами до подальших повідомлень.

+ Müller Martini має намір продовжувати співпрацю з партнерами Hunkeler.

+ Звісно, Müller Martini виконуватиме всі наявні договірні зобов’язання.

+ Найближчими днями стартує інтеграційний проєкт, у рамках якого об’єднання двох компаній буде опрацьовано разом. Керівний комітет регулярно повідомлятиме про розвиток ситуації.

Сторони твердо вірять у майбутнє друку. Розширення асортименту продуктів та об’єднання експертного потенціалу допоможуть краще скористатися можливостями й перевагами цифрової трансформації, що триває на ринку. Тож нова організація буде сильнішим партнером для комплексних рішень, особливо в перспективному сегменті малотиражного виробництва книг.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2462
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2463
Ідентифікатор: 2048