Новинки від UPM: каталог паперів на 2017 рік

Новинки від UPM: каталог паперів на 2017 рік

Чудова новина для всіх фахівців в області дизайну поліграфічної продукції! Буквально на днях світ побачив новий каталог паперів від компанії UPM, який став доступний клієнтам в Європі та Північній Америці.

Фінська компанія UPM Paper є найбільшим у світі виробником журнального паперу, а також пропонує широкий асортимент продукції для реклами та видавничої справи. Сьогодні компанія займає 4 місце в світі з виробництва газетного паперу, 5-в виробництві чистоцелюлози. Діяльність компанії відповідає всім вимогам і критеріям екологічної і соціальної відповідальності. Високий стандарт продукції підтверджується екомаркуванням і відповідними сертифікатами.

У каталозі представлено 9 видів паперів, призначених для найрізноманітнішого використання: виготовлення рекламних POS-матеріалів, друку документів, книг, брошур, каталогів, листівок, обкладинок, журналів і газет, для виготовлення гнучкої упаковки і різних технічних застосувань. У каталозі представлений ​​папір для офсетного друку, флексографії, цифрового друку, паперу, оптимізованого для лазерних або струменевих принтерів. Всі вони володіють різними ефектами: глянцевий папір, матовий і з шовковим покриттям, різної текстури, кольору, формату та рівня щільності. В онлайн каталозі ви можете докладніше ознайомитися з характеристиками і методами використання всіх видів нової паперової продукції UPM.

Якщо ви плануєте виготовлення специфічної поліграфії і підшукуєте відповідні матеріали, тоді сміливо звертайтеся в VNA! У нашому принт продакшені ви знайдете величезний асортимент дизайнерських паперів та картонів, включаючи продукцію компанії UPM. Приходьте до нас, і ми допоможемо вам зробити правильний вибір для створення ідеальної поліграфічної продукції!

Звертайтеся в VNA!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 1471