Оновлення піддекельного матеріалу Finito P

Компанія Printgraph Finito розширює можливості використання піддекельного матеріалу Finito P, що представляє собою картон з нанесеним самовирівнюється поліуретановим шаром. Остання версія цього продукту дозволяє використовувати його одночасно з іншими типами матеріалів Finito! у вигляді «сендвіча». Дане поліпшення забезпечить повною мірою всі переваги продуктів, випущених під брендом Finito!, а також традиційно гарантує механічну стабільність і хорошу стійкість до агресивної хімії і розчинників.
Продукт зберіг всі переваги, властиві лінійці Finito!: матеріал показує високу стійкість до вибоїв, швидко адаптується до продавлювання полотна завдяки самовирівнювального компресіонного шару, забезпечує тривалий термін служби.
Finito P може використовуватися в одиничному екземплярі або спільно з іншими листами різної товщини. Матеріал доступний в товщині від 0.40 - 0.95 мм. Слід зазначити, що даний продукт входить у ціновий діапазон між звичайними піддекельними матеріалами (каліброваним картоном) і стандартною версією Finito!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 501 XX XX +380 44 501 0780
Ідентифікатор: 1473