Xerox визнаний однією з провідних інноваційних компаній світу

Xerox визнаний однією з провідних інноваційних компаній світу

Xerox увійшов до рейтингу 100 провідних інноваційних організацій світу вп'яте з 2011 року. Цей звіт підготувала на основі власної аналітики компанія Clarivate Analytics, колишній підрозділ агентства Thomson Reuters. Раніше рейтинг публікувався від імені Thomson Reuters.

«Вже більше 100 років існування Xerox в основі нашої роботи лежать інновації, - коментує Стів Гувер, технічний директор Xerox, котрий недавно зайняв свою посаду. - Маючи більше 12 000 діючих патентів США та дотримуючись принципу "робити документ вільним", ми постійно знаходимо нові способи оптимізувати процеси цифрового і паперового документообігу в офісах. Ми не перестаємо розробляти нові технології, що дозволяють друкувати не тільки на папері, а й безпосередньо на об'єктах, а також виготовляти електронні компоненти розумних етикеток і розумної упаковки».

У цьому році Xerox запустить 29 нових пристроїв, що стане найбільшим оновленням портфоліо в історії компанії. Xerox прагне до зміцнення провідних позицій на світовому ринку цифрового друку в сегментах технологій і послуг, допомагаючи споживачам удосконалювати принципи роботи і обміну інформацією.

«Це був видатний рік для Xerox і нашої команди інженерів-інноваторів, - додав Гувер. - Залишаючись одним із 20 найбільших власників патентів у світі, ми запустили нові вражаючі продукти: листову ЦПМ Xerox Brenva HD, струменевий принтер для друку на тривимірних об'єктах Xerox Direct to Object Inkjet Printer і програмне рішення Xerox Healthcare Multifunction Printer Solution. Авторитетні організації регулярно визнавали заслуги наших співробітників. Зокрема, журнал MIT Technology Review включив дослідника з PARC Алекса Хедьі в рейтинг провідних інноваторів молодше 35 років».

У науково-дослідних лабораторіях PARC ведеться робота над різними проектами, у тому числі над створенням самоклеящихся бездротових датчиків для Міністерства енергетики США та самознищувальних автономних літальних апаратів за грантом DARPA. В Європі розробники Xerox створили мобільний додаток Smart Scan, який спрощує пошук несправностей і взаємодіє зі складними продуктами та системами.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2031
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2030
Ідентифікатор: 1470