Siegwerk почне виробляти УФ-лаки
Siegwerk

Siegwerk почне виробляти УФ-лаки

Міжнародний виробник чорнила Siegwerk розширює спектр послуг. У прес-центрі компанії опублікована інформація про купівлю бізнес-одиниці «Пластикові труби і ламінати» від Schekolin AG, постачальника пакувальних лаків. Компанії домовилися не розкривати фінансові деталі.

Читати також: Siegwerk запустив нове покоління поліуретанових фарб

«Придбання бізнесу пластикової упаковки Schekolin доповнює наш портфель високоякісних лаків і зміцнює наші позиції в УФ-лакуванні, — повідомив Майкл Мюллер-Самсон, керівник підрозділом вузькорулонного друку в регіоні EMEA. — Завдяки інтеграції продуктів Schekolin ми розширюємо наші пропозиції для клієнтів, що просять спеціальних рішень для упаковки високого рівня».

Спеціальні УФ-лаки підходять для пластикової упаковки, у тому числі жорстких трубок. Лаки наносять на ламінати і трубки на пластикових підкладках: поліетилен, поліпропілен, АБС-пластик, полікарбонат і полістирол.

До Siegwerk перейде технічна експертиза і продуктовий портфель та виробниче обладнання. Компанії будуть працювати в тісному контакті, щоб забезпечити передачу бізнесу без будь-яких перешкод для клієнтів обох компаній. Schekolin буде працювати від імені Siegwerk у рамках виробничої угоди на платній основі, принаймні протягом чотирьох місяців, щоб підтримати плавний перехід для клієнтів.
Ідентифікатор: 1495