OKI Europe розширює портфоліо повнокольорових пристроїв новим БФП MC563dn

OKI Printing Solutions 14 березня 2017 р. о 13:12

OKI Europe Ltd оголосила про вихід нового повнокольорового БФП А4 формату на додаток до оновленого портфоліо повнокольорових пристроїв восени 2016 року, які забезпечують високу якість друку і розширену функціональність для організацій будь-якого розміру, допомагаючи їм підкреслити унікальність свого бізнесу.
 
Новий БФП MC563dn вражає швидкістю друку (30 стор/хв) і високою якістю відбитків (1200х1200dpi), при цьому забезпечує потужні функції безпеки, такі як Private Print і вивід на друк по карті Card Release, що дозволяють користувачам переглядати всі завдання друку.
 
"Нова лінійка повнокольорових принтерів і БФП OKI виключно добре сприйняті ринком із самого моменту їх запуску в жовтні минулого року. MC563dn є прекрасним доповненням до нового портфоліо, пропонуючи високу продуктивність і функції безпеки як у «розумного» БФП M573dn, відкриваючи серію MC500 для більш широкого ринку, "- коментує Анна Доррінгтон, старший маркетинг-менеджер по продуктах компанії OKI Europe Ltd.
 
Нове повнокольорове БФП MC563dn пропонує поліпшені функції безпеки з метою забезпечення доступу до конфіденційних документів тільки авторизованому персоналу. Private Print забезпечує функції безпеки, відправляючи закодований документ на принтер, який автоматично видаляється з пам'яті пристрою після друку. MC563dn сумісний з Gigabit Ethernet, що забезпечує швидку передачу великих кольорових файлів по мережі. Для пристрою доступний мобільний друк зі смартфонів і планшетів, підтримка віртуального принтера Google 2.0, а також сумісність з AirPrint від Apple Inc.
 
Завдяки винятковим можливостям використання різних носіїв універсальне БФП MC563dn дозволяє легко друкувати всередині компанії офісні документи, а також широкий ряд інших матеріалів, наприклад робочі документи від А6 формату, банери довжиною 1320 мм, картки щільністю до 220 г / кв.м, і інші маркетингові матеріали.
 
MC563dn легко налаштовувати і використовувати за допомогою різних екологічних функцій, включаючи двосторонній друк у стандартній комплектації, які допомагають знизити споживання енергії та зменшувати експлуатаційні витрати. MC563dn також має додаткову підтримку в форматі відео-керівництва "як зробити", що робить його легким в експлуатації і обслуговуванні.
 
Новий MC563dn ідеально підходить для компаній, яким необхідні функції друку, копіювання, сканування і факсу та високоякісні, надшвидкі результати друку. Додаткова пам'ять, підтримка різних носіїв і функції безпеки роблять БФП MC563dn ідеальним вибором для підприємств малого та середнього бізнесу або робочих груп.
 
Крім того принтери і БФП OKI традиційно є більш надійними, завдяки застосуванню технології цифрового світлодіодного друку, у реалізації якої використовується менша кількість рухомих частин. На OKI діє стандартна 3-х річна гарантія за умови реєстрації продукції протягом 30 днів із моменту покупки у офіційного дилера в Україні.
 
Нові продукти доступні для замовлення у авторизованих партнерів компанії OKI на території України.

Технічні характеристики MC563dn
• Швидкість друку: 30стор / хв
• Час виходу першої сторінки: 7.5 сек.
• Якість друку (дозвіл): 1200 dpi
• Ємність паперу: Стандартний лоток 250 аркушів; багатоцільовий лоток 100 аркушів; додатковий лоток - 530 X 2
• Пам'ять: 1GB RAM + 3GB eMMc
• Мережа: Gigabit, WiFi (опціонально)
• USB: 2.0 device X 1; USB 2.0 host X 2
• Дуплекс в стандартній комплектації
• Ресурс тонера CMY: 1.5k / 6k, K: 1.5K / 7K @ISO
• Барабан: 30K CMYK
• Mobile: AirPrint; Google Cloud Print 2.0
• У комплекті: Інструкції по експлуатації, початковий тонер-картридж x 4, фотобарабан x 4, кабель живлення, диск DVD-ROM, телефонний кабель

Останні новини розділу