Компанія Mimaki Engineering знижує ціну на сублімаційні чорнила Sb54
Mimaki

Компанія Mimaki Engineering знижує ціну на сублімаційні чорнила Sb54

Із 1-квітня 2017 року знижена ціна на сублімаційні чорнила Mimaki Sb54. Тепер 2л вакуумний пакет оригінальних чорнил Sb54 коштує 115 Євро (58 Євро / літр). Компанія «Медіапринт Україна» проводить безкоштовну побудову колірних ICC-профілів, при перекладі будь-яких моделей принтерів із друкованими головами Epson на сублімаційні чорнила Sb54. Для роботи з чорнилом Sb54 Ви можете використовувати будь-які дозаливні СНПЧ, або спеціальну систему, аналог MBIS3, для роботи з вакуумними пакетами Mimaki.
 Високоякісні сублімаційні чорнила для термотрансферного друку Sb54 у черговий раз демонструють успішний результат накопичених знань і безперервного розвитку компанії Mimaki в області технологій текстильної цифрового друку. Нові чорнила Mimaki Sb54 орієнтовані на високу продуктивність сублімації при невисоких виробничих витратах на витратні матеріали. Чорнило нового покоління гарантують стабільну якість відбитків і чудові властивості готових виробів. Чорнила Sb54, безсумнівно, принесуть вигоду користувачам обладнання Mimaki і ін. принтерів, надавши їм можливість виготовляти продукцію найвищої якості і отримувати при цьому явні економічні переваги в жорсткій конкурентній боротьбі.

Ключові переваги сублімаційних чорнил Mimaki Sb54
- Стабільна подача чорнила і безперебійна робота друкуючих головок
- Довгий термін експлуатації друкованих головок Epson
- Можливість стабільного друку на високих швидкостях з будь-яким типом головок Epson
- Яскравий і насичений друк
- Низька витрата чорнила
- Прекрасне співвідношення ціна-якість

  На сьогоднішній день вже кілька десятків компаній в Україні змогли оцінити стабільність і якість чорнила Mimaki Sb54. Компанія «Медіапринт Україна» має стабільний безперебійний склад чорнил Sb54 в Києві і може задовольнити будь-які потреби наших клієнтів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 93 381 XX XX +380 93 381 3681
Ідентифікатор: 1517