Xerox представив три нові повнокольорові ЦПМ лінійки Xerox Versant
Xerox

Xerox представив три нові повнокольорові ЦПМ лінійки Xerox Versant

Компанія Xerox запустила повнокольорові друковані машини Xerox Versant 180, Xerox Versant 180 із опцією Performance Package і Xerox Versant 3100, які допоможуть друкарням підвищити рівень автоматизації виробництва і створити надійну основу для розвитку бізнесу. Нові ЦПМ підтримують широкий діапазон матеріалів, забезпечують чудову якість відбитків і володіють розширеними можливостями фінішної обробки в лінію.

Нові ЦПМ Xerox Versant відрізняються збільшеною потужністю і продуктивністю. Машини оснащені вбудованими інструментами автоматизації, такими як спектрофотометр, брошюровщик, перфоратор, пристрої тристоронньої обрізки брошур та інші високотехнологічні засоби фінішної обробки. ЦПМ Xerox Versant можуть використовуватися для виготовлення всіх видів друкованої продукції, включаючи брошури з тристоронньої обрізанням, журнали, звіти, довідники та представницьку продукцію. При цьому машини підтримують широкий діапазон матеріалів і форматів: від конвертів до 660-міліметрових постерів.

«Завдяки продуктивності, засобів автоматизації і модулів фінішної обробки в лінію ЦПМ Xerox Versant успішно використовують у тисячах комерційних і відомчих друкарень по всьому світу, - коментує Рагніт Мехта, віце-президент і генеральний директор підрозділу листових ЦПМ компанії Xerox. - Функції автоматизації, реалізовані в оновленій лінійці Versant, максимально збільшують час корисної роботи, скорочують простої, прискорюють виконання замовлень і розширюють можливості застосування машин».

Бізнес-брошури краще, ніж у конкурентів
Друкарня Printegra працює в Ферпорті (США, штат Нью-Йорк) і виробляє широкий асортимент високоякісної продукції для бізнесу, а також друковані матеріали на замовлення рекламних агентств. Останні кілька місяців друкарня тестує ЦПМ Xerox Versant 180 з промисловими фінішними опціями.

«Це швейцарський ніж серед листових друкованих машин, - коментує Тім Селлерс, генеральний директор компанії Printegra. - Для нас дуже важливі такі переваги, як друк на виліт і перпендикулярне фальцювання в лінію. Тепер ми можемо виконувати за один прохід такі замовлення, над якими раніше працювало б кілька відділів».

Завдяки ЦПМ Xerox Versant 180 друкарня Printegra розширила асортимент і в результаті стала отримувати більше прибутку. Технологія Ultra HD, яка також стала ключовою перевагою для Printegra, допомагає друкарні зберігати більш рівномірного результату від першого до останнього відбитка.

Автоматизація і продуктивність, які потрібні кожній відомчої друкарні
За даними InfoTrends, скорочення виробничих витрат і підвищення ефективності - головні пріоритети для 84% відомчих друкарень. За цими завданнями з невеликим відставанням слідують впровадження нових друкованих послуг і розвиток існуючої пропозиції.

«Відомчі друкарні потребують швидкості і можливості роботи з високим завантаженням, а також в простих технологіях настройки і калібрування. Нові ЦПМ лінійки Xerox Versant задовольняють ці потреби, володіючи поліпшеними можливостями автоматизації та підвищеною продуктивністю, - коментує Пет Макгрю, директор компанії Keypoint Intelligence. - Система Simple Image Quality Adjustment швидко і точно налаштовує ці машини після роздрукування і сканування тестового зображення. Ми рекомендуємо використовувати цю передову технологію: вона забезпечує виключно точну приводку, яку друкарні гідно оцінять».

Ключові переваги нової лінійки ЦПМ Xerox Versant:
- підвищена продуктивність
Нові машини можуть використовуватися в умовах збільшеного навантаження і здатні друкувати зі швидкістю від 80 до 100 сторінок за хвилину на матеріалах щільністю до 350 г / м2. При цьому такі технології, як Registration Alignment і Production Accurate Registration, забезпечують точну приводку і рівномірне нанесення тонера.

- більше опцій подачі і фінішної обробки
Нові ЦПМ Xerox Versant дозволяють довше друкувати без перерв завдяки поліпшеним можливостям подачі і опцій фінішної обробки в лінію. Зокрема, машини підтримують інтерпозер, різні перфоратори, а також модулі для обрізки передній і бічних крайок брошур.

- висока якість відбитків
Реалізована в Xerox Versant технологія Ultra HD і глибина кольору 10 біт дозволяють використовувати при формуванні зображення вмістити на сторінці в чотири рази більше інформації, ніж при друці на інших машинах. Також якість зображення підвищує вбудована технологія Xerox Confident Color, що працює в комплексі з функцією Full Width Array. ЦПМ Xerox Versant 180 з опцією Performance Package оснащена системою Automated Color Quality Suite із вбудованим спектрофотометром, що забезпечує повну автоматизацію управління кольором.

- доступність
ЦПМ Xerox Versant 180, Xerox Versant 180 з опцією Performance Package і Xerox Versant 3100 вже доступні для замовлення в Україні.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2031
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2030
Ідентифікатор: 1518