Розширення в програмі поставок клеїв - клейові стержні Termokol

Розширення в програмі поставок клеїв від словенського партнера компанії «Mitol». У березні 2017 року на склад компанії «ЯВА-ІН» надійшли клейові стержні гарячого розплаву Termokol Stick 16 і Termokol Stick 19. Дані стержні для пістолета зберегли основні переваги властиві продукції «Mitol», відмінністю є область застосування.
Termokol Stick 19 - клей жовтого кольору для склеювання пластмаси, паперу і текстилю.
Termokol Stick 16 - універсальний клей прозорого кольору, основним середовищем застосування якого є склеювання дерева, паперу, картону, металу, кераміки, пластмаси (за винятком поліетилену, поліпропілену і тефлону).
При роботі з стержнями поверхня на яку наноситься клей повинна бути сухою, чистою і вільною від жирів і пилу. У разі застосування з металом, перед склеюванням необхідно нагріти робочу поверхню. Час затвердіння клею залежить від типу поверхні, температури клею, поверхні і навколишнього середовища, в середньому від 20 до 120 секунд. Температура плавлення становить 180-200 ° С.
Клей поставляються в стержнях 205 мм діаметр 11,4-11,7 мм (Termokol Stick 16), і 200 мм діаметром 11,2-11,7 мм (Termokol Stick 19).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 1516