Новинка в лінійці AGFA SYNAPS

MacHOUSE 6 березня 2018 р. о 16:25

Компанія AGFA анонсувала розширення лінійки синтетичних паперів AGFA SYNAPS. Новий матеріал AGFA SYNAPS OM90F придатний для фальцювання, тому пропонує цікаві можливості друкарням комерційної та книжкової друку.

AGFA SYNAPS - синтетична папір на поліестерової основі для офсетного і цифрового друку. Завдяки водонепроникності і високої механічній міцності, вона відмінно підходить для друку різних виробів, які використовуються як в приміщенні, так і зовні, включаючи вивіски, постери, наклейки, меню. У лінійці представлена ​​продукція різної товщини, а також самоклеючий папір.

Відмітна особливість OM90F (скорочено від Offset Matt - офсетний матова 90 г / м²) - придатність до фальцюванням будь-якими стандартними фальцевальними пристроями, що істотно розширює варіанти застосування. При цьому шар, що вбирає фарбу, залишається таким же, як і у решти лінійки: рішення може запечатуватися як офсетним способом, так і цифровим способом.

AGFA SYNAPS OM90F доступна до продажу в стандартних листових форматах і за запитом може поставлятися в листах нестандартного розміру або рулонах.

Останні новини розділу