Акцію завершено
Акція від «МАСИВ-А.І.»: Зроби подарунок коханій людині - замовляй календар з його фотографією

Акція від «МАСИВ-А.І.»: Зроби подарунок коханій людині - замовляй календар з його фотографією

Більше не потрібно «ламати голову» над одвічним питанням: «Який оригінальний подарунок зробити коханим і друзям?» - Поліграфічний центр «МАСИВ-А.І.» Виготовить персональний настінний календар з фотографією Вашого улюбленого людини всього від 5 грн. / Шт *.

Ви також можете подарувати календар з фотографією внучки або онука бабусям і дідусям або, календар із сімейним фото - далеким родичам ... Так на протязі всього наступного року Ви будете набагато ближче до своїх близьких і коханим людям.
Як замовити персональний календар?
Щоб замовити персональний календар з фотографією потрібно на сайті друкарні «МАСИВ-А.І.» За формою зворотного зв'язку відправити фотографію та контактні дані для зв'язку з Вами.
Протягом 2-х робочих днів наш менеджер зв'яжеться з Вами і узгодить макет майбутнього календаря. Після затвердження Вами макету - Ви можете забрати готовий персональний календар через 5 робочих днів за адресою: г.Кивев, вул. Деревообробна 4 або на м.Видубічі.

Акція дійсна до 1 листопада 2014
* Персональний настінний календар форматом А3 з використанням стандартної шаблонної сітки на 2015 рік

У разі додаткових питанням чекаємо Ваших дзвінків по 3, або листів за адресою Доставка календарів по Україні здійснюється через сервіси «Нової пошти» згідно з тарифами оператора.

Поліграфічний центр «МАСИВ-А.І.» - Будьте ближче до своїх улюблених і рідним!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 44 500 XX XX +380 44 500 1206
Тел.:
+380 44 500 XX XX +380 44 592 3303
Терміни проведення акції №1243: 05 вересня — 01 листопада 2014