Наступного тижня пройде міжнародна виставка «Поліграфія-2012»
Фото: Екпоцентр України

Наступного тижня пройде міжнародна виставка «Поліграфія-2012»

З 18 по 21 вересня пройде XVIII Міжнародна спеціалізована виставка «Поліграфія-2012», в рамках якої вітчизняні та світові поліграфічні компанії продемонструють свою продукцію і досягнення. Виставка проходить у київському Національному комплексі «Експоцентр України».

Виставку проводить «Екпоцентр України» за підтримки Держкомтелерадіо України, Мінекономрозвитку і Української асоціації виробників поліграфічної продукції.

За 4 дні роботи виставки компанії представлять сучасне поліграфічне обладнання та технології, витратні матеріали та всі види друку. Фахівці галузі обміняються досвідом в рамках різних заходів: V Поліграфічного інвестиційного форуму, в рамках Поліграфічного клубу, на тематичних семінарах провідних компаній.

Паралельно з «Поліграфія-2012» проходять спеціалізовані експозиції: «Папір-2012», «ПакУкраїна-2012» та «Етикетка-2012», експозиція цифрових технологій для видавничо-поліграфічного та рекламного бізнесу «DIGIDRUK-2012» та експозиція спеціальних видів друку. Також відбудеться виставка художніх голограм «Золота скарбниця України (скіфське золото)».
Ідентифікатор: 1069