Результати Arctic Paper Group за перший квартал 2014 року

Результати Arctic Paper Group за перший квартал 2014 року

Arctic Paper Group підвела підсумки за перший квартал 2014 року. Чистий прибуток компанії склав біля 3-х млн. доларів США (в порівнянні зі збитком в 2 млн. доларів роком раніше). Виручка від реалізації знизилася на 2,2%. Це частково пов'язано із закриттям минулого літа однієї лінії по виробництву паперу.

Такі показники вдалося досягти на тлі складної ситуації на ринку паперів: ціни на крейдований папір знизилися на 3,5% і на 5,4% для паперів без покриття при незначному зростанні об'єму ринку — на 0,8%. У компанії відмічають деякі позитивні тенденції на ринку цін на целюлозу в четвертому кварталі 2013 року і в першому цього.

У другій половині 2013 року Arctic Paper почав реалізовувати план по реструктуризації підприємстві з метою стимулювати продажі, зниження витрат і зміцнення фінансового положення групи. Як відмітив Вольфганг Лубберт, генеральний директор компанії, реалізовані ініціативи і розширення продуктової лінійки вже показують невеликі, але дуже значимі результати. Компанія продовжить роботу по підвищенню ефективності групи.
Ідентифікатор: 1225