Рулонні машини Müller Martini обладнають системами QuadTech

Рулонні машини Müller Martini обладнають системами QuadTech

Компанія QuadTech оголосила про співпрацю з підрозділом друкарського обладнання Müller Martini. Відтепер вузькорулонні офсетні машини Alprinta V, Concepta і VSOP будуть оснащувати системою контролю кольору QuadTech на базі технології SpectralCam.

Завдяки напрацюванням QuadTech клієнти Müller Martini вперше отримають інструментарій для автоматичного вимірювання та контролю кольору на плівці і папері. Причому новою системою можна дооснастити вже працююче обладнання. Як правило, така опція окупається за 1-1,5 року.

«Оскільки 80% друкованих машин Müller Martini купують для друку на плівках, можливість контролювати колір на цих матеріалах — важлива вимога ринку, — говорить менеджер пакувального напрямки QuadTech Штефан Доппельхаммер. — SpectralCam і технології стабілізації полотна забезпечують точне вимірювання кольору на непрозорих, просвічуючих і прозорих плівках, а також на папері».

До цих пір багато клієнти Müller Martini заміряли колір на відбитках вручну. Для цього вирізали частини полотна — зазвичай під час приладження і після заміни рулону. Відповідно, дефекти виявлялися пізно, що вело до витратних зупинок виробництва і витраті плівки.

Тепер вимір кольору буде повністю автоматизовано, а значить прискориться приладка, стане простіша діагностика. Щоб камера могла вважати контрольну шкалу, запаковане полотно на мить присмоктується за допомогою пристрою стабілізації — все це відбувається на повній швидкості машини. Таким чином система QuadTech відстежує і зберігає значення L*a*b*, дельта E, щільності і розтискування.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2462
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2463
Ідентифікатор: 1234