Споживачі сприяють зростанню попиту на паперову упаковку і крафт-папір
Torsten Dettlaff (c) Pexels

Споживачі сприяють зростанню попиту на паперову упаковку і крафт-папір

Стійке зростання на споживчому ринку простимулюють ринок виробництва паперових мішків і крафт-паперу впевнені аналітики Smithers Pira. Незважаючи на занепад цього ринку в промисловості через збільшення використання контейнерів для транспортування сипучих матеріалів. За їхніми прогнозами, до 2021 року зростання складе приблизно на 3% на рік. Відповідно, світова ціна цього ринку виросте до 80 млрд доларів у 2021 році в порівнянні з 66 млрд доларів у 2016 році.

Читайте також: До 2021 року об’єм ринку торгової упаковки сягне 82 млрд доларів

На збільшення попиту, на думку фахівців, вплине зростання попиту на більш якісну графіку і, відповідно, виробники паперу будуть змушені шукати відповідні друковані поверхні. На цей виклик відповідає еволюція технології цифрового друку на мішках і в сегменті крафт, яка створює можливості перетворення і змін для папірників.

Також, ця продукція буде приваблива завдяки отриманню різних екологічних сертифікатів. Деякі виробники крафт-паперу також робили спроби збільшити кількість переробленого матеріалу у виготовленні своєї продукції. І на тлі збільшення навантаження на навколишнє середовище виробництва можуть почати розробляти цілі серії стійких продуктів.

Ще дослідники відзначили тенденцію зменшення обсягу. Вона визначається демографічними змінами в усьому світі: збільшення кількості неповних сімей і зменшення складу сім'ї. Ця тенденція відбивається в скороченні 50-кілограмових промислових упаковок до 25 кг.
Ідентифікатор: 1468