Декель Finito No Stop HI
Printgraph Finito

Декель Finito No Stop HI

Компанія Printgraph Finito анонсувала випуск нової версії інноваційного продукту Finito No Stop - матеріалу, що об'єднує в єдине ціле офсетне полотно і піддекельний матеріал. Новинка отримала назву Finito No Stop HI.
Даний продукт був спеціально розроблений для друкарського обладнання, яке використовує піддекельний матеріал товщиною менше одного міліметра. Finito No Stop HI встановлюється в машину замість звичайного офсетного полотна і піддекельного матеріалу (каліброваного картону або плівки). За рахунок того, що новинка об'єднує обидва матеріали в одному продукті, досягається ряд переваг. По-перше, скорочується час на заміну декель, а ефективний робочий час збільшується. Для завантажених роботою друкарень така економія дозволяє виграти час на друк одного-двох тиражів у тиждень. По-друге, матеріал має поліпшену компресійність і стійкість до вибоїв - а значить, економить кошти друкарень. І, нарешті, він дозволяє спростити логістику (замість двох матеріалів на контролі всього один), а також - поліпшити якість друку за рахунок відсутності мікрозсуву декель.
Новий продукт зберіг всі особливості та переваги Finito No Stop. Матеріал має високу стійкість до вибоїв і механічних пошкоджень, при цьому забезпечує чудову якість друку. Завдяки запатентованому рішенню істотно скорочується час зупинок і переналагодження друкованих машин, підвищується ефективність виробничого циклу. Finito No Stop HI гарантує стабільність товщини на всьому терміні служби, при цьому середня тривалість використання більше, ніж у звичайних полотен і піддекелей.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 1485