Компанія XMPie, що входить до складу Xerox, стала лідером «Магічного квадранта» Gartner на ринку CCM-рішень

Компанія XMPie, що входить до складу Xerox, стала лідером «Магічного квадранта» Gartner на ринку CCM-рішень

У звіті «Магічний квадрант» за 2016 рік аналітики Gartner визнали компанію XMPie, що входить до складу Xerox, лідером на ринку управління комунікаціями з клієнтами (CCM, Customer Communication Management). При складанні звіту 15 провідних постачальників CCM-рішень оцінювалися за двома критеріями: повнота рішення і засіб реалізації.

Згідно зі звітом, «CCM-рішення в своєму розвитку йдуть по шляху від друку статичних даних та простих одноканальних повідомлень, до створення динамічних багатоканальних комунікацій за запитом». Програмне забезпечення XMPie дозволяє формувати двосторонні багатоканальні комунікації з клієнтами. Охоплюючи друковані, цифрові і мобільні канали, а також соціальні медіа, системи XMPie відкривають перед компаніями нові можливості CCM.

«Наші технології покликані допомогти клієнтам формувати залучаючі і запам'ятовуючі персоналізовані маркетингові комунікації, у яких поєднуються друкований і цифровий формати, - коментує Джейкоб Айзіковіц, президент компанії XMPie. - Об'єднуючи персоналізацію мультимедіа з автоматизацією маркетингу і аналітичними інструментами в рамках універсальної платформи, ми пропонуємо клієнтам єдине рішення для повноцінних комунікацій по моделі "один - одному" ».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2031
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2030
Ідентифікатор: 1486