Уперше розробили паперові блістери для таблеток
Фото: Huhtamaki

Уперше розробили паперові блістери для таблеток

Світовий постачальник стійких рішень для паковання Huhtamaki, зі штаб-квартирою у Фінляндії, запропонував відмовитися від звичної комбінації термоформованого ПВХ та алюмінієвої фольги для виготовлення блістерів для таблеток.

Huhtamaki разом із німецьким постачальником обладнання для перероблення та пакування Syntegon знайшли спосіб використати поновлюваний сертифікований папір, який відповідає строгим вимогам безпеки, що регулюються фармацевтичною упаковкою.

За даними Huhtamaki, європейські продажі гнучкої упаковки в категорії «Фармацевтика» у 2020 році оцінювалися в 1,1 млрд євро, з яких майже 80% припадає на блістерну упаковку. І новий продукт пропонує альтернативу, яка сподобається покупцям, які дбають про здоров'я та екологію.

Папір Push Tab містить понад 75% сировини, сертифікованої відповідно до стандарту FSC (відповідального лісоуправління). Також використовується бар'єрне покриття, щоби зробити продукт герметичним.

Читайте ще: За допомогою паковання створили унікальний досвід для споживача

Безпосередньо на паперовий блістер можна наносити логотип і набивати текст шрифтом Брайля. Можливість пробити на папері отвір дає змогу відмовитися від вторинної упаковки, тим самим зменшуючи кількість використаного картону і, відповідно, вплив на довкілля.
Ідентифікатор: 1997