Trioplast Nyborg інвестує у машину Evo XG 8 LR

Trioplast Nyborg інвестує у машину Evo XG 8 LR

Міжнародний виробник паковання обрав флексотехніку Koenig & Bauer для друку на поліетилені.

Датська компанія Trioplast Nyborg вибрала флексографську машину Koenig & Bauer Flexotecnica для друку на поліетиленових плівках. Устаткування виготовлять за індивідуальним замовленням, з максимальним раппортом 1 400 мм і шириною друку до 1 650 мм. Після запуску в другому кварталі 2021 року машину завантажать великими тиражами промислової упаковки.

«Це була велика командна робота, - каже Хокан Рунда, директор з продажу та обслуговування Koenig & Bauer DK. - Колеги з Koenig & Bauer Flexotecnica відмінно допомогли нам при консультуванні і врахували всі вимоги клієнтів».

«Evo XG показала чудові результати друку в Італії, - додає Луїджі Мальоккі, генеральний директор Koenig & Bauer Flexotecnica. - Ми раді, що Trioplast бачить надійного партнера в Koenig & Bauer і свій подальший розвиток пов'язує з нами».

За словами Оскара Карлссона, директора із закупівель Trioplast, нова техніка замінить три старі флексомашини. А в 2021 році данці планують замовити другу, ще більшу модель - Evo XG 10 LR.

Серія Evo XG - це високоавтоматизовані флексографські друкарські машини планетарної конструкції для запечатування різних плівок, паперів і картонів зі швидкістю до 600 м/хв. Обладнання може працювати з фарбами на спиртовій та водній основі, а також з матеріалами УФ / ЕЛ-затвердіння. Крім того, можлива комплектація додатковими секціями флексо- або глибокого друку.

Нагадаємо, компанія Koenig & Bauer Flexotecnica в Італії була класифікована як системно значуща і тому отримала дозвіл продовжувати роботу незважаючи на карантин через пандемію COVID-19.

Trioplast Nyborg входить в промислову групу Trioplast зі штатом понад 1 200 осіб і обсягом продажів 540 млн євро. Це один з провідних європейських постачальників інноваційних, екологічних і рентабельних пакувальних рішень на основі поліетиленової плівки. Група управляє виробничими потужностями у Швеції, Данії, Нідерландах і Франції і продає свою продукцію по всьому світу. Основний власник Trioplast - Altor Funds.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2462
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2463
Ідентифікатор: 1957