Koenig & Bauer і HYBRID Software пропонують ексклюзивний софт для виробництва паковання
Koenig & Bauer AG
Зліва направо: Заша Фішер, очільник відділу управління продуктами Koenig & Bauer, Крістофер Граф, директор з маркетингу HYBRID Software, і Ральф Заммек, CDO і директор Koenig & Bauer Sheetfed, перевіряють остаточні деталі PrintFusion у Центрі обслуговування клієнтів Koenig & Bauer

Koenig & Bauer і HYBRID Software пропонують ексклюзивний софт для виробництва паковання

Програмний шлюз PrintFusion допоможе прискорити виготовлення замовлень на друкарських машинах Rapida.

Виробник поліграфічної техніки Koenig & Bauer та постачальник інноваційного програмного забезпечення для ринку етикетки і паковання HYBRID Software об’єдналися, щоб запропонувати ексклюзивний софт для аркушевих офсетних машин Rapida.

PrintFusion є своєрідним програмним шлюзом для управління друкарською машиною і складається з додрукарського модуля PACKZ і виробничого пакета CLOUDFLOW.

Оптимізація робочих процесів між додрукарською підготовкою і друком

Паралельно зі створенням друкарської форми всі важливі для друку дані замовлення безпечно й ефективно передаються в машину Rapida. Автоматизація дає змогу прискорити налаштування техніки і таким чином ефективніше опрацьовувати потік замовлень. Крім того, параметри друку для повторних замовлень можна зберегти разом з іншими робочими даними.

Ця наскрізна технологія для виробництва паковання підвищує ефективність завдяки автоматичному отриманню даних про замовлення з під’єднаних систем MIS/ERP.

Система PrintFusion здатна навчатися і постійно оптимізує якість друку, аби взяти максимум від обладнання та витратних матеріалів. При цьому друкарські машини Rapida менше залежать від людського втручання і пов’язаних із цим помилок.

Найкращий у своєму класі стандарт

Ральф Заммек, член правління і директор із цифрових технологій Koenig & Bauer, описує партнерство: «Стратегічне рішення об’єднати зусилля відображає спільне розуміння потреб наших клієнтів, де пріоритетом є найкращі у своєму класі стандарти та інновації. PrintFusion є результатом симбіотичного партнерства: спільне досягнення більше, ніж сума його складових».

Крістофер Граф, директор з маркетингу HYBRID Software, пояснює: «Ми вибудували наше партнерство на взаємній довірі та спільних цінностях. Сьогодні це вже набагато більше, ніж традиційні відносини „постачальник — постачальник“. Ми об’єднали наших людей, щоб розробити інноваційне рішення для клієнтів і презентувати унікальну технологію, яка виводить продуктивність на новий рівень».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2462
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2463
Ідентифікатор: 2044