Чеська FGP Studio придбала чотири машини KBA Rapida

Чеська FGP Studio придбала чотири машини KBA Rapida

Завдяки автоматизованій техніці формату B2 і A2 компанія запропонує своїм клієнтам новий рівень якості та зміцнить позиції на ринку.

FGP Studio - одне з провідних поліграфічних підприємств у місті Оломоуц, історичному центрі Моравії. Історія фірми нерозривно пов'язана з використанням друкарської техніки Koenig & Bauer. «Ми ростемо разом з KBA і пишаємося нашим багаторічним партнерством з другим у світі виробником друкарських машин», - розповідає власник компанії.

Як і багато чеських поліграфістів, Мілослав Київський починав свій бізнес в 1990 р «з чистого аркуша». А цього літа він зробив найбільшу інвестицію в історії фірми. У друкарні були встановлені чотири нові машини KBA. В цілому мова йде про 20 друкованих та оздоблювальних секціях: восьмифарбова Rapida 75, пятифарбова Rapida 75 з лакування секцією, чотирьохкфарбовій Rapida 66 і Rapida 66 в двухкрасочной виконанні. Тепер виробничий процес FGP Studio відповідає вимогам основних клієнтів.

Все включено
Мілослав Київський зазвичай замовляє обладнання в максимальній комплектації; насамперед це стосується автоматизації процесів. «Що до конфігурації і оснащення, то ми завжди вибираємо "повний фарш". Високий технічний рівень машин KBA повністю відповідає нашим вимогам. І ми високо цінуємо надійність ділових партнерів», - каже власник FGP Studio про головний принцип своєї інвестиційної політики.

Тепер новий флагман в друкованому цеху друкарні - Rapida 75-8 з перемикаємим пристроєм перевороту для роботи 4 + 4. Машина оснащена пультом управління ErgoTronic, системою автонастройки на формат і пристроями CleanTronic Synchro для паралельної змивки друкованих, офсетних циліндрів і барвистих валиків. Якість друку забезпечує автоматичний спектрофотометр Techkon SpectroDrive.

Не гірше укомплектована і Rapida 75-5 + L, яку задіюють для складних робіт з лакуванням. Тут, зокрема, є система контролю приводки ErgoTronic ACR.

Дві моделі Rapida 66 використовуються для виготовлення продукції формату А2. Як і Rapida 75, це найкраще обладнання в своєму форматному класі.

Догляд за машинами виправдовує себе
Разом з новою технікою компанія придбала систему планування виробництва. Самі машини працюють у три зміни. В кінці кожного тижня друкарі та їхні помічники ретельно чистять обладнання. Такі заходи поряд з контрактним сервісом і дистанційної техпідтримкою забезпечують ідеальний стан «заліза».

«Належний догляд за машинами є запорукою їх надійності, - ділиться досвідом Мілослав Київський. - Коли через кілька років роботи ми продаємо свою техніку, покупці завжди захоплюються, що після 120 млн відбитків вона в такому прекрасному стані».

FGP Studio - це сімейне підприємство, де в даний час працюють 50 осіб. Крім засновника і власника Мілослава Київський, у друкарні трудяться двоє його дітей: Лукаш відповідає за додрукарські процеси, а Катержіна управляє виробництвом.

Поява сучасної, високопродуктивної техніки сприяє і професійному зростанню працівників. Тим більше що на підприємстві приділяють велику увагу навчанню персоналу; причому це стосується не тільки механіки, але і технологічних аспектів застосування фарб, лаків та інших витратних матеріалів. Можливості нових машин Rapida в комбінації з першокласними матеріалами допоможуть FGP Studio зміцнити своє становище на ринку.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2462
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2463
Ідентифікатор: 1258