Корпорація Barry-Wehmiller купила поліграфічний бізнес bielomatik Leuze

Корпорація Barry-Wehmiller купила поліграфічний бізнес bielomatik Leuze

Новий підрозділ увійде в ГК BW Paper Systems, об'єднуючи бренди Curioni, Kugler-Womako, MarquipWardUnited, SHM, VortX, Will-Pemco і Wrapmatic.
Компанія bielomatik стала 78-ою з придбанням американського промислового гіганта. Інтеграція нового підприємства до складу німецьких активів BW Papersystems створить міжнародну групу з оборотом 430 млн дол. США, обслуговуючу ринки паперу і гофрокартону. Відповідно, дохід корпорації Barry-Wehmiller зросте майже до 2,4 млрд дол.
«Покупка паперового бізнесу bielomatik дозволить BW Papersystems зміцнити позиції на світовому ринку листорізального, пакувального і блокнотно-зошитного обладнання, - заявив Ніл Макконнеллог, президент BW Papersystems. - Ми раді 150-ти новим членам нашої команди, чиї знання, таланти і досягнення посилять BW Papersystems».
Тепер BW Papersystems об'єднує чотири компанії: MarquipWardUnited, нову WillPemcoBielomatik (сформовану з Will-Pemco і bielomatik), Kugler-Womako і Curioni, а також відомі в галузі марки SHM і Wrapmatic.
Компанія bielomatik випускає обладнання для обробки паперу різних форматів і товщини. Асортимент включає листорізальні системи, лінії для виготовлення зошитів і блокнотів, пристрої для пакування та обандеролювання, а також оздоблювальні агрегати для цифрових друкарських машин і виробництва книг «на вимогу». Крім того, BW Papersystems зможе вийти на абсолютно новий для себе ринок «розумних етикеток» RFID.
Тепер сукупний штат BW Papersystems налічує більше 1 600 осіб, а Barry-Wehmiller - близько 9000 співробітників на 100 підприємствах по всьому світу.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2462
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2463
Ідентифікатор: 1341