Компанія Van Genechten Polska запустила третю машину KBA Rapida
Слева направо: Анджей Васелак, региональный менеджер по сбыту KBA CEE Роберт Качмарек, директор VG Polska в Хелмеке Ян Коренц, руководитель KBA CEE

Компанія Van Genechten Polska запустила третю машину KBA Rapida

Нова техніка дозволяє виготовляти упаковку преміум-класу, використовуючи УФ-фарби, різні комбінації лаків і складні в обробці матеріали (наприклад, плівку).
Міжнародна ГК Van Genechten Packaging об'єднує 11 підприємств, які випускають високоякісну картонну упаковку, а також виробництво екструзії. Польська друкарня в Хелмек входить до групи з 1998 р і сьогодні налічує 190 співробітників. Тут виготовляють, в основному, упаковку для харчових продуктів, які продаються по всьому світу.
«80% наших клієнтів - це міжнародні компанії, - розповідає директор VG Polska Роберт Качмарек. - Ми виробляємо упаковку для продуктів харчування, а також для засобів гігієни та косметики».
Щоб підтримувати замовників по всьому світу, крім кваліфікованого персоналу необхідний сучасний парк машин. Сюди входить і друкована, і обробна техніка, причому обладнання KBA вже багато років становить основу друкарського виробництва VG Polska. Перша машина, Rapida 142-6, була запущена в 2009 р, трьома роками пізніше встановили KBA Rapida 145-7 з оснащенням для високошвидкісного друку. А нещодавно компанія вирішила придбати машину формату B1. І вибір знову припав на KBA.
«Кажуть, що першу машину вибирає керівництво компанії, а при покупці другої і третьої визначальними стають вже досвід співпраці і сервіс. Саме так і було в нашому випадку», - згадує Роберт Качмарек.
Незважаючи на те, що інвестиційні рішення приймаються в центральному бельгійському офісі Van Genechten Packaging, спочатку проводиться обговорення з філіями, для яких призначене обладнання. Так було і з польським заводом пакувальної групи.
«Нашу думку врахували при виборі марки і конфігурації машини, - стверджує Роберт Качмарек. - Поряд з максимальною автоматизацією ми приділили особливу увагу опціям, які дають можливість випускати таку продукцію, яку "не тягнула" колишня техніка. З іншого боку, машина повинна бути простою і інтуїтивно зрозумілою в обслуговуванні. Завдяки технічним рішенням Rapida 106 ми змогли істотно розширити асортимент послуг і виконувати більш складні замовлення для клієнтів, які чекають від нас високої виробничої гнучкості».
Після порівняння декількох комерційних пропозицій компанія вибрала KBA Rapida 106 з сімома друкованими та двома лакувальними секціями. Машина оснащена різними вимірювальними системами для контролю якості і грунтовно автоматизована - так само, як і дві моделі великого формату.
«Тепер у нас є висококласна машина з безліччю інноваційних рішень, які прості і зручні в обслуговуванні, - говорить директор друкарні в Хелмек. - Крім усього іншого, це обладнання ефективно використовує електроенергію, що дозволяє нам знизити виробничі витрати. Ще одним важливим фактором є сервіс. Ми впевнені, що KBA обслуговує нас краще, ніж інші. Грунтуючись на загальному досвіді групи Van Genechten Packaging, KBA можна назвати надійним партнером серед наших стратегічних постачальників».
Ян Коренця, керівник KBA CEE, додає: «Ми пишаємося, що такий відомий виробник упаковки ще раз вибрав KBA. В цілому на підприємствах Van Genechten Packaging працює 20 машин з Радебойль. Ми раді, що друкарня в Хелмек змогла істотно розширити свої виробничі можливості завдяки Rapida 106, у тому числі по УФ-друку і обробці продукції. Як і дві попередні машини великого формату, нові інвестиції сприяють подальшому розвитку і розширенню VG Polska».
«Як поліграфічне підприємство з високою динамікою зростання в Польщі ми неодноразово потрапляли в Forbes Diamonds List, а також були відзначені премією Business Gazelle польської економічної газети Puls Biznesu. Довгострокові партнерські відносини з KBA відчутно допомагають нашому розвитку», - резюмує Роберт Качмарек.
Крім того, друкарня VG Polska випустила цілий ряд продукції, яка була відзначена різними нагородами. Наприклад, упаковка для McDonald's удостоєна премії WorldStar від World Packaging Organisation.
Досвід VG Polska базується на стабільності материнського підприємства, заснованого в 1834 р, сфокусованість на клієнтах і велика увага до інновацій забезпечили успіх і різноманітність продукції Van Genechten Packaging. При цьому важливою частиною системи є управління ланцюгами поставок. Розгалужена мережа підприємств на території Європи сприяє тісній співпраці з клієнтами. А зв'язки всередині групи дають додаткові переваги при роботі з міжнародними проектами. Внаслідок зростання корпоративної соціальної відповідальності все більшого значення набувають дбайливе ставлення до природних ресурсів та енергозбереження.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2462
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2463
Ідентифікатор: 1348