KBA-Flexotecnica презентувала гібридну машину NEO XD LR

KBA-Flexotecnica презентувала гібридну машину NEO XD LR

Нова флексоротація з центральним барабаном може друкувати фарбами на спиртовій або водній основі, а також матеріалами електронно-променевого і UV-LED-затвердіння.

Обладнання розроблене з урахуванням стратегічних принципів серій "X" EVO XD і EVO XG: інноваційні рішення для ергономічної і швидкої зміни замовлень, висока продуктивність навіть при малих тиражах, відмінна якість друку на різних матеріалах і екологічність всього виробничого процесу.

Рапорт NEO XD LR варіюється в межах 400-1 200 мм, кількість барвистих агрегатів можна збільшити до 12, ширину полотна - до 1 650 мм, а максимальна швидкість складає 500 м / хв. Таким чином новинка може задовольнити найрізноманітніші вимоги в області друку гнучкої упаковки.

У компанії KBA-Flexotecnica називають NEO XD LR першої дійсно гібридною машиною, яка підходить для роботи з різними барвистими системами. При цьому їх застосування можливе як окремо, так і послідовно, в різних комбінаціях; як на центральному друкованому циліндрі, так і «в лінію» на наступних агрегатах; для різних матеріалів для друку - від стандартних плівок до паперу і картону. Завдяки цьому друкарні отримують універсальність і можливість гнучко підлаштовуватися під ринок.

Велика кількість технічних нововведень NEO XD підвищує ефективність її використання. Так, друковані секції з підвищеною жорсткістю зводять до мінімуму вібрацію, забезпечуючи чудову якість друку на високих швидкостях. При розробці обладнання інженери приділили багато уваги безпеці друкаря. Нові захисні кожухи з прозорими стулками забезпечують хороший доступ і зручне обслуговування машини. Ергономічні конструкторські рішення роблять заміну растрових валів і формних гільз простою і швидкою навіть при великих ширині полотна і довжині друку.

Техобслуговування полегшують нова система для знімання проміжних сушок між друкованими секціями, нові стулки для доступу до друкованого циліндра і відмінна система подачі фарби до камерних ракелей без використання шлангів (PIPELESS).

Перероблена система енергозбереження (ESP) з електричними і електронними компонентами новітнього покоління, поліпшена система вентиляції з рекуперацією повітря і нова система змивки з контролем в'язкості дозволяють економити електроенергію і не шкодити екології - без обмежень продуктивності. Крім того, NEO XD LR оснащена численними пристроями для мінімізації кількість браку під час запуску тиражу і в процесі друку.

У минулому році KBA-Flexotecnica збільшила оборот майже на 20% завдяки високій продуктивності і якості друку своїх машин. Використовуючи міжнародну торгово-сервісну інфраструктуру KBA, компанія хоче ще більше зміцнити свої позиції в середньому та верхньому сегментах ринку.

ТОВ «УПГ» - офіційний представник KBA-Flexotecnica в Україні та Молдові.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2462
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2463
Ідентифікатор: 1401