Koenig & Bauer і Duran Machinery співпрацюватимуть як Koenig & Bauer Duran

Koenig & Bauer і Duran Machinery співпрацюватимуть як Koenig & Bauer Duran

Koenig & Bauer (Німеччина) купує 80% бізнесу Duran Machinery (Туреччина) з випуску фальцювально-склеювальних ліній, який стане частиною німецької групи компаній під назвою Koenig & Bauer Duran.

Koenig & Bauer (Німеччина) купує 80% бізнесу Duran Machinery (Туреччина) з випуску фальцевально-склеюючих ліній, який стане частиною німецької групи компаній під назвою Koenig & Bauer Duran. Таким чином найстаріший виробник друкарських машин у світі підсилює свою активність на зростаючому ринку обладнання для виготовлення упаковки. Завдяки поєднанню листових офсетних машин Rapida від Koenig & Bauer Sheetfed, висікальних пресів Koenig & Bauer Iberica, а тепер і фальцевально-склеюючих систем Duran концерн зможе запропонувати своїм клієнтам повну виробничу лінію для друку і подальшої обробки картонних коробок, всі складові якої випускають в Європі. Duran, у свою чергу, отримує значну конкурентну перевагу в порівнянні з іншими постачальниками обладнання для склеювання картонних упаковок у цьому сегменті ринку.

Ральф Заммек, керівник Koenig & Bauer Sheetfed і член правління Koenig & Bauer, пояснює: «За останні роки компанія Duran встановила нові стандарти в секторі промислової упаковки і суттєво зміцнила свої позиції. Така співпраця дозволить нам ще більше розширити асортимент і можливості на міжнародному ринку».

Duran вже більше 30 років розробляє і виробляє машини різної конфігурації для склеювання картонних коробок. Шляхом збільшення частки ринку турецька компанія сьогодні займає провідні позиції в цій сфері. Крім шести стандартних машин серії OMEGA з різними специфікаціями і додатковим оснащенням, підприємство розробляє обладнання під індивідуальні вимоги замовників. Системи Duran працюють на виробництвах картонної і гофрокартонної пакування по всьому світу.

Октай Дуран, глава правління Duran Machinery, додає: «Ми пишаємося тим, що станемо частиною великої групи Koenig & Bauer, і впевнені, що зможемо успішно використовувати цю синергію для просування на ринку склейки картонних коробок».

Koenig & Bauer очікує, що придбання та інтеграція Duran допоможуть збільшити частку ринку фальцевально-склеюючих систем, посилити пакувальний напрямок і наростити оборот. Такий крок повністю відповідає стратегічному фокусуванні Koenig & Bauer на зростаючих ринках.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2462
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2463
Ідентифікатор: 1811