Müller Martini покаже нові розробки на Hunkeler Innovationdays

Müller Martini покаже нові розробки на Hunkeler Innovationdays

За допомогою самонакладача форзацного аркуша, котрий демонструватимуть уперше, дует Vareo/InfiniTrim зможе випускати блоки для книг у твердій палітурці накладом від одного примірника — і з незмінно високою якістю.

На виставці drupa 2016 компанія Müller Martini представила «команду мрії» - Vareo і InfiniTrim, яка докорінно змінила підходи до виготовлення продукції в м'якій обкладинці супермалими тиражами. Vareo - перша у світі машина КБС, у якій всі три каретки оснащені власними серводвигунами і приводяться в рух індивідуально, а ТРМ InfiniTrim втілила революційну концепцію сервоприводів, транспортування продукції та технології різання.

Багато замовників Müller Martini по всьому світу вже виробляють продукцію, скріплену клейовим безшвейним способом, супермалими тиражами від одного екземпляра і з мінімальним часом обробки. Менш ніж через три роки «непереможний дует» перетворився в «непереможне тріо» - а до м'якої обкладинки додалася тверда палітурка. Таке стало можливим завдяки новому самонакладу форзацная листа (VBA), який доповнив зв'язку Vareo / InfiniTrim.

Інтегроване виробництво виробів у твердій палітурці тепер можливо і супермалими тиражами

До сих пір самонаклади форзацная листів не застосовували для виготовлення малих тиражів. Однак тепер за допомогою компактного обладнання VBA / Vareo / InfiniTrim книжкові блоки з форзацним листом і фальчика можна робити в лінію супермалими тиражами. Таким чином, Vareo демонструє ще одну конкурентну перевагу: тепер ви можете випускати продукцію тиражем від одного екземпляра набагато рентабельніше, причому не тільки в м'якій обкладинці, а й в твердій палітурці.

На виставці Hunkeler Innovationdays (25-28 лютого, Люцерн, Швейцарія) Müller Martini покаже, як це робиться на практиці. Відвідувачі зможуть подивитися, як виконуються замовлення на виробництві наживо або віртуально — за допомогою VR-окулярів.

У Люцерні також експонуватиметься ниткошвейна машина Ventura MC Digital. Разом з трійкою VBA / Vareo / InfiniTrim обладнання завантажать виготовленням книг в твердій палітурці тиражем від одного екземпляра.

Вісім різних надмалих тиражів на одній лінії

На виставці Müller Martini не тільки покаже свої рішення для твердого палітурки, а й запропонує новаторські ідеї для різних напрямків бізнесу, які дозволять повністю реалізувати потенціал цифрового друку. Наприклад, комплекс обладнання Hunkeler, Heidelberg, Palamides і Müller Martini для виробництва в лінію книг у м'якій обкладинці — з можливістю рулонної і поаркушної подачі, що рентабельніше для невеликих друкарень із малими тиражами. У рамках HID на цій лінії компанія планує виготовити вісім різних замовлень.

Другу машину КБС Vareo задіють на стенді Hunkeler. Книжкові блоки, зроблені тут, будуть обрізатися на InfiniTrim, що стоїть на стенді Müller Martini. Використовуючи гнучке автоматизоване виробництво, Müller Martini покаже ідеальне обладнання для універсального виробництва книг тиражем від одного екземпляра. Відвідувачі побачать, як коштом своєї продуктивності InfiniTrim може обробляти вироби, що надходять відразу з двох (до чотирьох!) Vareo, і одночасно справляється з 15 різними продуктами в м'якій і твердій палітурці.

Connex і MMServices

Устаткування на стенді Müller Martini зв'яжуть в єдину мережу під управлінням АСУТП Connex. Щодня експерти компанії будуть пояснювати все особливості безперервного техпроцесу з високим рівнем автоматизації і контролю даних за допомогою Connex.Info 4.0. Ще одним напрямком експозиції буде цілий спектр сервісних послуг MMServices і, зокрема, портал техпідтримки MPOWER.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2462
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2463
Ідентифікатор: 1813