Rapida 76 з подвійним лакуванням: крихітка на мільярд

Rapida 76 з подвійним лакуванням: крихітка на мільярд

Наступної весни у друкарні August Faller (Лодзь, Польща) запустять нову Rapida 76-7-LTTL ALV3. Напівформатна машина класу High End допоможе збільшити виробництво картонного паковання майже на 20% — до 1 млрд штук на рік, підвищити ефективність та якість друку і прискорити проходження замовлень.

Підприємство в Лодзі - один із семи виробничих майданчиків європейської групи Faller Packaging і системний постачальник паковання для фармацевтичної продукції. Друкарня була заснована в 2013 році і, за словами директора Кшиштофа Крупи, є важливою складовою концерну.

«August Faller - сімейна компанія, яка починала з виробництва акцидентної продукції, швидко сфокусувалася на пакованні та етикетці, а тепер спеціалізується на фармацевтичному ринку, - говорить Крупа. - Таким чином ми отримали великий досвід і можемо гарантувати дотримання всіх стандартів і відповідність очікуванням клієнтів. Наше значення в групі постійно зростає. Кращий тому доказ - покупка нової офсетної машини. Ми очікуємо, що завдяки цьому наша виробнича потужність зросте приблизно до 1 млрд коробок на рік і потім поступово - до 1,4 млрд».

Нова машина посилить виробництво

Rapida 76, замовлена ​​August Faller, - перша машина такої конфігурації в Польщі. Також це перша листова офсетна машина Koenig&Bauer на підприємстві. Крім УФ-оснащення, тут буде безліч вбудованих систем вимірювання та регулювання (QualiTronic ColorControl, ErgoTronic ColorControl, QualiTronic QualityPass), а в логістичну лінію друкарні інтегрують системи стапельної логістики.

«При виборі опцій ми тісно співпрацювали з Koenig&Bauer. З цим пов'язані певні очікування, - пояснює Кшиштоф Крупа. - Ми вважаємо, що вибрали кращу і найшвидшу машину у своєму форматі. Це значно підвищить нашу продуктивність і поліпшить якість фармацевтичного паковання, яке ми виробляємо. Сім друкованих секцій дозволять нам розширити барвний спектр, а дві лакувальні вежі забезпечать ширші можливості обробки. Це дуже перспективне рішення. Ще одним важливим моментом був розмір машини - незважаючи на стільки друкованих та оздоблювальних секцій вона дуже компактна».

Повний пакет послуг від пробного друку до післяпродажного супроводу

Кшиштоф Крупа підкреслює, що післяпродажне обслуговування Koenig&Bauer було таким же переконливим, як і технологічні аспекти. Не менш важливою був і тестовий друк на машині цієї серії.

«Ми взяли з собою найскладніші роботи, - каже директор. - І Rapida 76 впоралася без проблем. Вразили численні функції контролю "в лінію", а також можливість об'єднання машини в мережу з нашою системою MIS. Наші клієнти особливо вимогливі: якість, дотримання строків і стандартів для конкретних продуктів. Rapida 76 повністю відповідає цим вимогам і очікуванням».

Комплексний сервіс для світових брендів

«Наше підприємство - східноєвропейський плацдарм для групи Faller Packaging. Ми підтримуємо головний офіс в Німеччині великими замовленнями і забезпечуємо постійне завантаження виробництва. Наші друкарні в Польщі і Німеччині паралельно виконують багато великих замовлень міжнародних клієнтів».

Виробничий потенціал у Лодзі постійно зростає. «В останні кілька років крива різко пішла вгору, - каже Кшиштоф Крупа. - Наше виробництво складається з чотирьох полуформатних машин і за 2018-2020 воно виросло з 630 до 850 млн паковань за рік. У 2021 році ще один стрибок продуктивності завдяки інвестиціям в друкарську машину Rapida. Сподіваємося, наші клієнти відчують, що ми обслуговуємо їх швидше і ефективніше».

Сильвестер Пец, регіональний менеджер з продажу Koenig&Bauer (CEE), теж радий: «August Faller - приклад поліграфічної компанії, яка знайшла ринкову нішу з великим потенціалом. Фармацевтична промисловість дуже вимоглива, тут потрібні найвища якість, дотримання строків і надійність. У цьому вибір Rapida 76 - великий успіх. Ми сподіваємося, що це сприятиме подальшому динамічному розвитку польської друкарні Faller Packaging і реалізації її амбіційних планів зі збільшення обсягів виробництва».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2462
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2463
Ідентифікатор: 1971