Müller Martini презентує систему контролю клею AMS

Müller Martini презентує систему контролю клею AMS

Новинка безперервно стежить за нанесенням клею в пристрої КБС і оптимізує його подачу. Таким чином можна заощадити витратні матеріали, підвищити якість продукції та скоротити відходи виробництва.

AMS інтегрується в систему управління термобіндери Müller Martini. Світлочутливий датчик відмінно справляється з будь-якою схемою нанесення клею. Зібрані дані виводяться на екран оператора у вигляді тривимірного кольорового зображення; тут же можна скорегувати необхідні параметри.

«Для безшвейного скріплення часто використовується занадто багато клею, - ділиться досвідом Міхаель Шеррер, начальник виробництва Buchbinderei Scherrer (Урдорф, Швейцарія). - AMS дозволяє знизити витрату клею без втрати якості. І це, природно, підвищує рентабельність виробництва ».

AMS не тільки вимірює і регулює кількість клею, що наноситься, але і відстежує можливі помилки на зразок надлишкової подачі, неподання, забруднення пробільних ділянок. Оператор може реагувати на виявлений шлюб в кожному окремому випадку або автоматизувати його обробку.

Світлочутливий датчик AMS вимірює кількість нанесеного клею, а також відстежує можливі помилки на зразок надлишкової подачі, неподання, забруднення пробільних ділянок

«Якщо говорити про якість продукції, то AMS так само важлива для безшвейного скріплення, як система автораспознаваніе зошитів Asir 3 для садових машин, - вважає Шеррер. - Системи контролю для всього виробничого процесу - це наше майбутнє, тому я переконаний, що в палітурня справі AMS стане таким же стандартом, як Asir 3 ».

Нова система призначена для ліній КБС Bolero і Corona останнього покоління, а також вбудовується в більшість версій Alegro. Крім того, AMS можна встановити на більш старе обладнання, в залежності від його конфігурації. Причому тип використовуваного клею не має значення - будь то поліуретановий (форсунки VPN) або термоклей (клееварке). Таким чином за відносно малу суму підприємство поліпшить свої позиції як по рентабельності, так і за якістю.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2462
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2463
Ідентифікатор: 1246