KBA розширить підтримку сектора web-to-print

KBA розширить підтримку сектора web-to-print

KBA-Sheetfed чутко реагує на запити ринку web-to-print і намагається максимально адаптувати своє обладнання до цієї бізнес-моделі. Ключові напрямки — продуктивність, зручність обслуговування і стандартизація для промислового виробництва.

Європейська асоціація Initiative Online Print (IOP) недавно закликала прискорити стандартизацію друкарської техніки для W2P-виробництва. KBA-Sheetfed вітає цю ініціативу і збирається розширити всебічну підтримку онлайн-друкарень. Багато що вже реалізовано, попереду - нові проекти, над якими саксонці працюють у тісному контакті з представниками IOP.

Машини KBA Rapida давно заслужили звання найшвидших, друкуючих до 20 000 стр./год у повному форматі і 18 000 стр./год у великому. Завдяки великій автоматизації з унікальними технологіями вони можуть виконати до 15 замовлень на годину, або 200 за день. Одна Rapida вже надрукувала подібним чином понад 900 млн відбитків. Ця цифра говорить про широкі можливості і надійність обладнання. Нові цифрові послуги з контролю і техпідтримки машин Rapida прискорять і спростять робочі процеси, підвищать експлуатаційну готовність систем і зроблять їх обслуговування передбачуваним.

Один з таких сервісів - мобільний додаток Rapida App з функціями контролю і техпідтримки обладнання, а також обліку використовуваних видаткових матеріалів. Під брендом KBA 4.0. Радебойль пропонує різні варіанти віддаленого обслуговування (Connected Services): звіти про вироблення машини (Performance Reports), еталонний аналіз обладнання в розрізі міжнародної конкуренції, сервісні карти (Support Tickets), онлайн-чат. І, як сказано вище, на підході нові технології і послуги для W2P-сектора, які будуть ще краще пристосовані до цієї бізнес-моделі.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2462
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2463
Ідентифікатор: 1523