Xerox представив перші БФП сімейства Xerox® AltaLink® в рамках найбільшого запуску продуктів в історії компанії
Xerox

Xerox представив перші БФП сімейства Xerox® AltaLink® в рамках найбільшого запуску продуктів в історії компанії

Компанія Xerox оголосила про початок продажів двох нових серій БФП формату A3 - Xerox® AltaLink® C8000 і Xerox® AltaLink® B8000 - у рамках найбільшого запуску продуктів у своїй історії. Пристрої працюють на оновленій платформі Xerox® ConnectKey®, яка перетворює периферійну техніку в розумних мережних бізнес-асистентів, які відповідають потребам сучасних компаній.

Друковані пристрої сімейства Xerox® AltaLink® призначені для середніх і великих робочих груп з інтенсивним документообігом, надійно захищені від несанкціонованого доступу і зручні в налаштуванні і управлінні. Вони допомагають співробітникам швидко і ефективно виконувати повсякденні завдання, гнучко підлаштовуючись під робочі процеси організації.

- Кольорові БФП серії Xerox® AltaLink® C8000 сканують зі швидкістю до 80 сторінок за хвилину в односторонньому режимі і до 139 в двосторонньому. Пристрої друкують із дозволом до 1200 x 2400 dpi, забезпечуючи представницьке якість відбитків. У серію Xerox® AltaLink® C8000 входять моделі зі швидкістю друку 30, 35, 45, 50 і 70 сторінок в хвилину. Завдяки широкому діапазону швидкостей нові БФП підійдуть офісах як із середньою, так і з високою інтенсивністю документообігу.
- Серія Xerox® AltaLink® B8000 включає п'ять монохромних БФП зі швидкістю друку в діапазоні від 45 до 90 сторінок за хвилину. Нова лінійка запозичила конструктивні переваги апаратів зі світлодіодним формуванням зображення, включаючи вертикальний тракт проходження паперу, внутрішній вихідний лоток і високу надійність. У AltaLink® B8000 значно поліпшені характеристики внутрішнього контролера друку і скорочено час завантаження, що дозволяє підвищити продуктивність в умовах багатозадачності і обмеженості часу.

Всі БФП серій Xerox® AltaLink® C8000 і Xerox® AltaLink® B8000 мають однаковий сенсорний інтерфейс, заснований на тих же принципах, які застосовуються в планшетах. Система управління пристроями може бути персоналізована відповідно до вимог робочого середовища або окремих користувачів. Розширювати функціонал БФП дозволяють додатки з галереї Xerox App Gallery, за допомогою яких будь-яка компанія може налаштувати БФП під робочі процеси з урахуванням своїх специфічних потреб.

Потенційно вразливі місця БФП сімейства Xerox® AltaLink® надійно захищені завдяки вбудованим засобам безпеки, що працюють на платформі Xerox® ConnectKey®. Ці рішення запобігають витоку конфіденційної інформації, відстежують спроби несанкціонованого доступу до офісної техніки і захищають пристрої і дані від дій зловмисників.

Нові БФП оснащені поліпшеними вбудованими системами безпеки на базі технології «білих списків» McAfee. Ці рішення безперервно відстежують стан друкованих пристроїв і служать для запобігання запуску будь-яких шкідливих програм.

«БФП сімейства Xerox® AltaLink® розроблені для найвимогливіших замовників із великим об'ємом документообігу. Тому ми використовували в них передові технології спрощення та автоматизації робочих процесів, - коментує Максим Верьовкін, менеджер по продукту компанії Xerox Україна. - Нові друковані пристрої допоможуть співробітникам великих офісів підвищити продуктивність роботи і приділяти більше часу своїм першорядним завданням».

Доступність

БФП Xerox AltaLink C8000 і Xerox AltaLink B8000 вже доступні для замовлення в Україні.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2031
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2030
Ідентифікатор: 1546