Компанії Xerox і EFI готуються запустити нове покоління контролерів друку
Xerox

Компанії Xerox і EFI готуються запустити нове покоління контролерів друку

Компанії Xerox і Electronics For Imaging (EFI) оголосили про розширення стратегічного партнерства в цілях запуску нового покоління цифрових контролерів для промислових ЦПМ Xerox. За умовами угоди компанія EFI купляє бізнес Xerox із виробництва серверів друку Xerox FreeFlow. EFI продовжить виробництво, продаж і підтримку існуючої лінійки серверів, так що угода не торкнеться інтересів існуючих користувачів.

«Споживачі отримають потужне рішення, яке підвищить ефективність, продуктивність і якість роботи відповідно до найсуворіших промислових вимог, - коментує Ендрю Коплі, президент підрозділу Graphic Communications Operations компанії Xerox. - Компанія EFI - галузевий лідер із відмінним послужним списком у тому, що стосується продуктивності, простоти експлуатації та інтеграції з системами управління робочими процесами».

Експертиза Xerox і унікальний функціонал контролерів Xerox FreeFlow об'єднаються з провідною в своєму класі лінійкою EFI Fiery, що створить кращу на ринку пропозицію. Для зручності користувачів фахівці з продажу та технічного обслуговування EFI працюватимуть спільно з торговими представниками Xerox.

«Завдяки нашому стратегічному партнерству з Xerox користувачі отримають сервери друку з високими експлуатаційними характеристиками і засобами обробки зображень і управління кольором, - коментує Гай Гехт, генеральний директор компанії EFI. - Забезпечуючи інтеграцію контролерів друку, ПО для управління робочими процесами та інформаційних систем, ми досягнемо ще більш високого рівня автоматизації і продуктивності. А це має ключове значення для поліграфічних компаній, які хочуть отримати максимальну вигоду з можливостей цифрового друку».
Партнерство Xerox і EFI носить довгостроковий характер. Компанії спільно розробили новий сервер друку Xerox Fiery IJ для струменевого ЦПМ Xerox Trivor 2400. Цей контролер здатний обробляти кілька потоків даних, забезпечуючи комплексне управління кольором і тісний контакт із робочими процесами замовників.

Сервер друку нового покоління, який з'явиться в рамках партнерства, буде інтегрований із провідними на ринку програмними пакетами EFI. У них входять такі управлінські інформаційні системи, як PACE, PrintSmith Vision, Monarch і Radius ERP. Крім того, новий сервер друку зможе взаємодіяти з робочими процесами на базі Xerox FreeFlow Core, XMPie та інших провідних рішень для додрукарської підготовки, таких як Agfa Apogee, Heidelberg Prinect і Kodak Prinergy.

Контролер Fiery є єдиним в галузі сервером друку, який сертифікований для роботи з JDF. Завдяки новітньому API користувачі зможуть легко інтегрувати контролер із будь-якими спеціалізованими додатками.

Угода стосується лише бізнесу з виробництва серверів друку Xerox FreeFlow і не зачіпає інші рішення Xerox FreeFlow для управління робочими процесами (FreeFlow Core, FreeFlow VI Suite, FreeFlow Makeready і FreeFlow Digital Publisher). Ці продукти залишаться незалежними і продовжать відігравати ключову роль в організації робочого процесу клієнтів Xerox.

«Угода Xerox і EFI вигідна для обох сторін. EFI отримує значну інтелектуальну власність і можливість тісно інтегрувати її зі своєю лінійкою Fiery, - коментує Джим Гамільтон, директор групи InfoTrends, що входить до складу Keypoint Intelligence. - Xerox завдяки цьому кроку передає розвиток і підтримку контролера Xerox FreeFlow визнаному лідеру ринку. Це ще сильніше зміцнить тісне співробітництво двох компаній і розширить можливості формування нових пропозицій в майбутньому».

Умови угоди не розкриваються.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2031
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2030
Ідентифікатор: 1480