Бізнес-асистенти Xerox: нова лінійка пристроїв на виставці СЕЕ 2017
Xerox

Бізнес-асистенти Xerox: нова лінійка пристроїв на виставці СЕЕ 2017

Бізнес-асистенти Xerox: сучасна простота в розумних апаратних рішеннях для бізнесу. 6-8 жовтня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (м Київ) пройшла виставка IT-технологій CEE 2017. Компанія Xerox представила лінійку нових механізмів для цифрового друку на основі технології Xerox ConnectKey® і продемонструвала використання обладнання для вирішення нестандартних бізнес-завдань.

СEE (Consumer Electronics Expo) - найбільша в Україні виставка електроніки та електротехніки, іграшок та електротранспорту в Україні, що проходить щорічно з 2006 року. Цього року виставка відбулася 6-8 жовтня і зібрала понад 150 лідерів світової індустрії з різних галузей.

Презентація функціонального бізнес-обладнання Xerox почалася ще 6 жовтня, в В2В день СЕЕ 2017. Принтери і БФП сімейств Xerox AltaLink® і VersaLink®, запущені в рамках найбільшого в історії компанії оновлення лінійки офісної техніки, були широко представлені як на стенді Xerox, так і на стійці реєстрації та у вигляді інформаційних кіосків. Термінали стали органічною частиною виставки, наочно продемонструвавши широту можливостей сучасного обладнання для бізнесу:
- Автоматична стійка реєстрації на базі принтера VersaLink® C400 допомагала гостям друкувати вхідні квитки, економлячи час і ресурси обслуговуючого персоналу виставки.
- Інформаційні кіоски на базі пристроїв AltaLink® C8030, розставлені в різних локаціях, друкували для відвідувачів актуальні списки найближчих подій і презентацій, а також маршрути до них і загальні карти павільйону.

«Ми розробили ці рішення спеціально для СЕЕ 2017. Для нас було важливо не тільки розповісти, але і на практиці показати партнерам і корпоративним клієнтам можливості сучасної техніки і варіанти її застосування для вирішення різноманітних бізнес-задач. Устаткування Xerox вже давно не «просто принтери» або БФП - це «розумна» техніка, справжні бізнес-асистенти», - прокоментував Андрій Подгорнов, керівник відділу продуктового маркетингу офісного обладнання Xerox СНД.

В рамках всіх днів виставки СЕЕ 2017 на стенді Xerox були представлені наступні рішення:
- автоматичний синхронний перекладач;
- HR-термінал;
- електронний каталог;
- додаток для сервісного обслуговування;
- системи карткового доступу;
- матеріали для друку: офісний папір, папір для кольорового лазерного друку і т.д.;
- друковані апарати для домашніх і корпоративних користувачів з нової лінійки 2017 року: 7 принтерів і БФП VersaLink®, призначених для малих і розподілених робочих груп, і 1 БФП AltaLink® для великих офісів і друку великого обсягу документів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2031
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2030
Ідентифікатор: 1604