Компанія Xerox стала переможцем конкурсу «Фаворити Успіху»-2018

Офісний папір для друку Xerox четвертий раз поспіль очолив рейтинг споживчих переваг за результатами всеукраїнського конкурсу «Фаворити Успіху». У рамках масштабного інтернет-опитування було вивчено думку майже 40 тис. респондентів. Крім компанії Xerox в заході брали участь ще 17 виробників офісного паперу.

Конкурс «Фаворити Успіху» щорічно проводиться в Україні з 2003 року. На сьогодні конкурс включає в себе 580 різних номінацій. З метою виявлення переможців у 2017 році було опитано майже 40 000 людей з усіх регіонів України, включаючи 180 експертів і 70 знаменитостей.
Папір для офісної друку Xerox в черговий раз заслужила загальне визнання українських споживачів. Неухильне дотримання жорстких стандартів якості і найширший асортимент забезпечили продукції Xerox впевнене лідерство на українському ринку. Урочиста церемонія нагородження «Фаворита Успіху» -2018 запланована на весну.
Асортимент офісних паперів включає чотири найменування, які відповідають різним потребам замовників в Україні. Як доступного рішення для масового повсякденного використання компанія пропонує офісний папір Xerox Performer. При щільності 80 г / м2 і показниках непрозорості більше 91% вона являє собою високоякісний витратний матеріал, сумісний з усіма основними типами офісного обладнання.
Для офісного та промислового друку, що вимагає оптимальних значень електропровідності, вологості, жорсткості і рівності країв, розроблений інший продукт компанії - Xerox Business. Цей папір ідеально підійде для використання в лазерній копіювальній або друкарській техніці, факсі, офсетному обладнанні.
У компанії є рішення з унікальними параметрами однорідності матеріалу - офісний папір Xerox Premier. Завдяки щільності від 80 до 200 г / м2 цей продукт ідеально підійде для якісного копіювання або друку з надвисокими швидкостями.
На окрему увагу заслуговує офісний папір вищої категорії якості - Xerox Exclusive. Цей продукт відрізняється унікальним показником білизни понад 170 СIE, що дозволяє використовувати його для друку важливих документів.
«Загальне схвалення українців - це найкраща оцінка високої якості нашого офісного паперу. Чергова перемога на конкурсі купівельних переваг не тільки демонструє правильність обраного компанією курсу, а й спонукає нас рухатися далі по шляху постійного вдосконалення на благо споживачів», - повідомила Яна Штройс, дистрибутор-менеджер компанії Xerox Україна.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2031
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2030
Ідентифікатор: 1656