Новий ВШРА Prinova: рентабельне виробництво ультрамалих накладів

Новий ВШРА Prinova: рентабельне виробництво ультрамалих накладів

Модель Prinova, випущена Müller Martini цієї осені, ідеальна для коротких тиражів, але, як і всі універсали, розрахована і на середні «дистанції». Завдяки індивідуальному самонакладу цей ВШРА з продуктивністю 9 000 такт./год можна переналаштувати надзвичайно швидко.

Müller Martini повністю змінила пристрій, що подає. Тепер тут окремі секції подачі з сервоприводами. Машина може вміщати до 14 відкидних секцій, а завдяки висоті завантаження з ними впорається один оператор. За рахунок цього обладнання підходить для різних завдань - від ручної подачі до визначення оптимальної висоти зошитів. ВШРА можна якнайшвидше переналаштувати і більш рентабельно використовувати для виробництва (над)малих тиражів. Prinova явно більш ефективна, ніж інші ВШРА у своєму класі продуктивності.

Модель Prinova, що отримала перевірені часом технологічні особливості «старшої сестри» Primera, також має центральний пульт управління. Новий інтерфейс користувача з контекстно-залежними дисплеями і інноваційною концепцією управління підвищує зручність оператора, що, і собі, прискорює всі процеси.

«Всі налаштування тепер виконуються централізовано на великому сенсорному екрані, і це - велика перевага», - каже Яннік Бухер, керуючий директор друкарні Schar Druckverarbeitung (Вікон, Швейцарія). Шість місяців Prinova проходила випробування на цьому брошуровочному підприємстві.

Ключові слова - зручність користувача і прискорення процесів. Зокрема, була покращена секція триножової обрізки: наприклад, товщину стопи можна легко задавати за допомогою важеля, швидко вивільняється. Це дозволяє ще оперативніше і простіше виконувати переналагодження і гарантує високу якість з першого примірника. «Оскільки його можна відкривати і спереду і ззаду, цей ергономічний агрегат набагато швидше налаштовується», - зазначає Пауль Бухер, глава ради директорів Schar Druckverarbeitung.

Завдяки оптимальному співвідношенню ціни і продуктивності Prinova - ідеальний ВШРА для поліграфічних підприємств з традиційними способами друку, де планують працювати з «цифрою». Система розрахована і на продукцію, надруковану цифровим способом, так що її легко переоснастити під цифрові тиражі. В результаті ваша компанія буде готова до викликів ринку, а обладнання забезпечить надійний захист інвестицій.

Крім технології Motion Control, що прискорює процеси переналагодження, ВШРА Prinova використовує нову систему відеоконтролю Asir Pro, розроблену Müller Martini. Ця система розпізнає і порівнює зошити з допомогою 1D / 2D-кодів і / або порівняння зображень. Про браковану продукцію можна забути.

«Відеосистема відмінно працювала під час випробувань Prinova в нашій компанії, - говорить Яннік Бухер. - Оскільки у нас в продукції часто змінюються мови, надійний контроль надзвичайно важливий».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2462
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2463
Ідентифікатор: 1968