Müller Martini Vareo PRO: ідеальна машина КБС для офсетного і цифрового виробництва

Müller Martini Vareo PRO: ідеальна машина КБС для офсетного і цифрового виробництва

Цей компактний універсал легко впорається з палітурними завданнями як в офсетних, так і в цифрових друкарнях.

Трикаретний термобіндер із максимальною продуктивністю 1 350 цикл./год створений на основі відомої моделі Vareo і має безліч нових функцій для оптимізації виробництва.

Так, унікальна концепція управління Vareo PRO враховує останні тенденції ергономіки. Новий графічний інтерфейс покликаний забезпечити ідеальну взаємодію людини і техніки. Сенсорний екран (18,5") з чітко структурованим меню і анімацією коригувань дозволяє оператору моментально побачити важливі параметри виробництва і отримати швидкий доступ до всіх секцій. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс допоможе прискорити переналагодження, а передова система управління від B&R гарантує високу продуктивність і доступність всіх електричних компонентів.

Повністю автоматичне обклеювання корінця

Секція обклеювання корінця термоклеєм теж відрізняється від моделі Vareo. Як і секція PUR, вона може бути оснащена візком і окремим кабелем для попереднього нагріву, що дозволяє швидко міняти їх місцями. Система обклеювання корінця термоклеєм (на базі машини КБС Alegro продуктивністю до 7 000 цикл./год) була повністю переглянута: акуратне нанесення клею і контроль температури забезпечують два накатних валика і реверсивний дозуючий валик з нагріванням. Обидва агрегати тепер незалежно регулюються по висоті.

Обклеювання корінця в стандартній комплектації стала повністю автоматичним, всі налаштування можна зберігати і застосовувати повторно. Системи розігріву і подачі клею Robatech на 5 або 18 л настроюються індивідуально. Це, зокрема, покращує обробку мікротиражів від одного примірника.

Нова система форсунок PUR і контроль нанесення клею

Надмалі тиражі стають все популярнішими, і в кожному - своя товщина блоку. З іншого боку, зростають вимоги до ефективного використання поліуретанового клею. Тому Müller Martini розробила для Vareo PRO абсолютно нову систему форсунок з контролем нанесення клею.

Опціональна система форсунок PUR гарантує надійне скріплення широкого спектра матеріалів незалежно від тиску, температури і в'язкості. Повністю регульована за форматом форсунки головка забезпечує бездоганне і економне обклеювання корінця. Таку систему легко очистити і швидко задіяти далі, що підвищує продуктивність на 20%. Також знижуються витрати на клей за рахунок його більш ефективного використання.

Модуль PUR можна доповнити системою оптичного контролю на основі лазера / відеокамери, з новими алгоритмами для більш точного розпізнавання дефектів при нанесенні клею. Результати контролю кількості (наявність або відсутність клею) і якості (товщина клейового шару, проклейка кромки) відображаються на сенсорному екрані в 2D і 3D.

Підключення до Connex LineControl

Vareo PRO можна підключити до інструменту моніторингу та звітності Connex.Info АСУТП Connex, а також до системи Connex LineControl. Це дозволяє інтегрувати машину КБС у високорівневі системи планування (MIS / MES) за допомогою формату JDF. Всі необхідні робочі дані про замовлення беруться з файлу JDF, готуються для виробничої лінії і передаються в неї. Це позбавляє оператора від зайвої рутини: відомості про розмір, назву та формат тиражу можна отримати безпосередньо з друкарської машини і не вводити їх вручну. Крім того, Connex LineControl пропонує варіанти інтеграції сканерів штрихкоду для активації замовлення і виявлення помилок.

Дует з InfiniTrim, тріо з VBA / InfiniTrim

Відповідно до філософії Müller Martini Finishing 4.0 система КБС Vareo PRO повністю розкриває свій потенціал у парі з триножовою різальною машиною InfiniTrim, особливо при надмалих тиражах. Ця машина повністю автоматично обробляє малі і надмалі тиражі будь-якого формату і товщини і може функціонувати в складі лінії або автономно, з ручною подачею. Для середніх тиражів підходить комбінація з ТРМ Granit. Її інноваційна технологія SmartPress дозволяє рентабельно випускати широкий спектр продукції.

Цей дует можна перетворити в тріо: Vareo PRO, InfiniTrim і самонаклад форзацного листа VBA утворюють ідеальне рішення для промислової обробки (в лінію / напівавтономних) блоків для твердої палітурки тиражем від одного екземпляра. А в складі лінії з однієї InfiniTrim може одночасно працювати до чотирьох Vareo PRO.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2462
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2463
Ідентифікатор: 1973