Koenig & Bauer запрошує на virtual.drupa

Koenig & Bauer запрошує на virtual.drupa

Головна тема для компанії на виставці — виробництво паковання: друк і подальша обробка продукції з картону, гофрокартону, плівки.

На віртуальному заході Koenig & Bauer, зокрема, продемонструє всі етапи виготовлення складаних коробок — від друку (Rapida 106 X) до висікання (CutPRO X 106) і склеювання (Omega Allpro 110).

Крім того, відвідувачі виставки побачать можливості однопрохідної системи цифрового друку RotaJET (паковання і матеріали для декору), а також широкорулонної флексомашини Evo XC (малі й середні наклади гнучкого паковання). У секторі друку та обробки гофрованого картону компанія презентує CorruJET, CorruCUT і CorruFLEX.

Сьогодні Ральф Заммек, член правління Koenig & Bauer та CEO Koenig & Bauer Sheetfed, і Томас Гьоке, керівник напрямку цифрової трансформації бізнесу, розповідали про те, як під’єднані до інтернету машини, технології штучного інтелекту й інші сервіси на основі даних можуть підвищити ефективність друкарень.

На онлайн-виставці вперше можна побачити наживо ЦДМ VariJET 106 (виробництво картонних коробок). Ця гібридна система СП Koenig & Bauer Durst поєднала технологію струминного друку Durst і платформу друкарських машин Rapida.

«Ми були б раді особисто побачитися з клієнтами, — наголошує Дагмар Рінгель, керівник відділу корпоративних комунікацій і маркетингу Koenig & Bauer. — Але пандемія, як і раніше, вимагає альтернативних шляхів для презентації продуктів, обговорень і обміну знаннями. За допомогою демонстрації обладнання в дії, лекції та панельної дискусії наші експерти привносять на екран трохи відчуття справжньої галузевої виставки».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2462
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2463
Ідентифікатор: 1980