ACTEGA презентує унікальний лак Soft Touch для тубного ламінату

ACTEGA презентує унікальний лак Soft Touch для тубного ламінату

GALACRYL 89.501.14 — перший у світі лак з ефектом софт-тач, призначений для декорування тубного ламінату. Новий матеріал на водній основі вирізняється високою стійкістю до подряпин, стирання і відмарювання.

Дотепер лаки, що забезпечують покриття Soft Touch, застосовували для декорування різних типів гнучкого паковання. Однак створити щось подібне для тубного ламінату не виходило. ACTEGA нарешті вдалося розробити екологічно безпечний лак подвійного закріплення з необхідними технічними характеристиками.

Андре Сотеріо, директор зі збуту етикеткових продуктів у країнах Європи, Близького Сходу і Африки, ACTEGA, коментує: «Ефекти Soft Touch на пакованні дуже привабливі для споживачів, оскільки додають відчуття престижу і якості, — доведено, що вони чіпляють покупця і збільшують продаж.

Завдяки досвіду і таланту вчених ACTEGA ми вперше отримали такі ефекти на тубному ламінаті, перетворивши „холодний“ пластик на „теплий“, комфортний матеріал, який сам проситься до рук. Ви можете запропонувати замовникам нову і вигідну послугу, створюючи ефекти гуми, шкіри або навіть оксамиту».

GALACRYL 89.501.14 ідеальний для тари, яку використовують у косметичній та фармацевтичній промисловості, а також для паковання побутової хімії та харчових товарів. Після УФ-закріплення лак утворює молочно-матове покриття, яке захищає і герметизує ламінатний контейнер.

Сречко Степанович, який відповідає за глобальний ринок гнучкого паковання, ACTEGA, підсумовує: «Сектор пластикових туб швидко росте, і виробники повинні мати змогу підлаштовуватися під бажання і потреби брендів. Ми усунули колишні проблеми з довговічністю ефекту софт-тач на тубному ламінаті й тепер раді бачити, як бренди використовують це нове рішення у своїх продуктових портфелях».

ACTEGA — підрозділ міжнародної групи ALTANA (ФРН), виробляє спеціальні лаки, фарби, клеї, герметики для поліграфічної та пакувальної промисловості. У 2020 році ALTANA придбала компанію Schmid Rhyner (Швейцарія), яка спеціалізується на інноваційних УФ- і ВД-лаках, добавках до них і УФ-клеях для оздоблення друкованої продукції. За останні роки Schmid Rhyner розробила й упровадила технологію цифрового УФ-лакування і створила унікальні спецефекти для поліграфічної та пакувальної галузей.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2462
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2463
Ідентифікатор: 1983