Оптимальний штанцпроцес для Rapida

Оптимальний штанцпроцес для Rapida

Пакувальна друкарня Beatus Cartons (Великобританія) запустила другий висікальний прес KBA Iberica Optima 106 після успішної інсталяції першого в листопаді 2017 р.

Нова техніка для висікання і тиснення стала частиною інвестиційної програми, у рамках якої спочатку був відкритий сучасний дизайнерський центр, закуплено обладнання для додрукарської підготовки і кольоропроби. Потім слідувала установка листової офсетної друкарської машини Rapida 106-7 з подвійним лакуванням і першого штанцавтомата.

Beatus Cartons - фамільний бізнес, заснований Джекобом Беатус в уельському містечку Порт ще в 1940 році. Компанія з оборотом в 5 млн фунтів стерлінгів виробляє упаковування з цільного картону, кашированного гофрокартону і пластику для харчової, фармацевтичної, кондитерської, автомобільної, косметичної та інших галузей. Багато з 55 співробітників підприємства вважають його другим будинком (семеро працюють тут понад 40 років!). Саме командний дух допоміг бізнесу процвітати і підтримувати лояльну базу клієнтів, а також регулярно залучати нових замовників.

«Хтось скаже, що нам вже 78, - а ми вважаємо за краще говорити, що нам тільки 78 років. Ми пишаємося своєю історією, але з таким же ентузіазмом дивимося в майбутнє, - розповідає керуючий директор Клайв Стінчкомб. - Після відчутних інвестицій у нову машину KBA Rapida було вкрай важливо встановити таку ж ефективну техніку для висікання і тиснення. І дві системи Iberica Optima оптимально доповнюють Rapida в плані продуктивності».

До підписання контракту представники Beatus Cartons всебічно протестували машини в штаб-квартирі KBA-Iberica в Барселоні.

Штанцавтомати Optima 106 розроблені спеціально для висікання паперу, картону, пластику і гофрокартону товщиною до 1,5 мм із граничною швидкістю 8 500 л/год.

Зважаючи на великий спектр пакувальних матеріалів, з якими працює Beatus Cartons, нові преси мають безліч додаткового оснащення.

Обидва пристрої підняті на 400 мм, щоб відповідати друкарській машині Rapida 106 і справлятися зі збільшеними стапелями. Також є можливість обробки тонких матеріалів, а для пластику передбачена антистатик-система.

Преси Optima оснащені моторизованими передніми упорами. Фірмова система Varioplan забезпечує плавне переміщення листа з м'яким прискоренням і уповільненням - таким чином підвищується якість роботи, що, в свою чергу, збільшує продуктивність на 25% в порівнянні з більш старими моделями Iberica. Крім того, пристрій для фронтального зняття облоя усуває необхідність ручних маніпуляцій, а пневмосистема швидкої заключки Fast Flow прискорює заміну штампів.

«Саме завдяки універсальності обладнання ми змогли підібрати оптимальну конфігурацію для своїх завдань, і це сильно полегшило нам вибір, - коментує Клайв Стінчкомб. - Для компанії з таким розмаїттям замовлень цей фактор не просто важливий, а критичний».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2462
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2463
Ідентифікатор: 1701