Koenig & Bauer розробила нову флексомашину

Koenig & Bauer розробила нову флексомашину

На виставці K 2019 компанія Koenig & Bauer Flexotecnica презентує компактну CI-флексомашину Evo XC.

Виробництво упаковки у світі безперервно зростає вже багато років. При цьому близько 3/4 всієї гнучкої упаковки, що виготовляється в Європі, запечатують, і в основному - флексографічним способом. Стабільне зростання в цьому сегменті обумовлене сучасними тенденціями: з'являється все більше мікродомохозяйств, бурхливо розвивається е-комерція, упаковка явно виступає послом бренду, а життєвий цикл продукту скорочується і завдяки індивідуалізації різноманітність варіантів продукції постійно зростає.

Через таких стрімкі зміни замовлення в поліграфії стають менше і більш «персоналізованими». Щоб забезпечити рентабельність, друкарні шукають нові способи підвищення ефективності і зниження інвестиційних витрат. Тут вирішальну роль грають економія площі, висока продуктивність і швидке переналагодження друкарської машини.

Економіка замкнутого циклу пред'являє все більш високі вимоги до сучасної друкарні. Поряд зі звичайними матеріалами для друку все частіше використовують перероблені і біорозкладні. Тому Evo XC використовує екологічно чисті фарби на водній основі і може обробляти як пластикові, так і паперові матеріали. Крім того, передбачена система рекуперації енергії в процесі роботи обладнання.

Нова флексомашина Koenig & Bauer займає мінімальну площу і легко розміститься в друкованому цеху поруч з великою технікою без будь-яких додаткових інвестицій в будівництво.

Устаткування з центральним барабаном і вісьмома барвистими апаратами будуть випускати у двох варіантах (з шириною друку 620-1 020 мм і 820-1 420 мм), з рапортом до 850 мм і швидкістю друку до 400 м / хв. Міцна конструкція гарантує високу стабільність якості друку і довговічність машини. Особливу увагу приділено зручності обслуговування.

Сушильний тунель спроєктований так, щоб займати мінімум простору і максимально економити енергію під час сушіння.

Автоматизована система регулювання натиску (AIF) нового покоління дозволяє прискорити переналагодження і вихід на тиражну якість, а отже, підвищити продуктивність і оптимізувати доступність обладнання. Новий користувальницький інтерфейс на базі сенсорного екрану забезпечує інтуїтивно зрозуміле управління машиною. При цьому всі друковані агрегати налаштовуються одночасно.

Зрозуміло, для власників цього обладнання також доступний сервісний інструмент AR-DataGlass, що забезпечує просту і швидку зв'язок зі службою техпідтримки Koenig & Bauer в разі несправності. Таким чином, за даними виробника, час простою і витрати на обслуговування зведені до мінімуму.

Дізнатися більше про нову флексомашину можна буде під час виставки K 2019 (16-23 жовтня, Дюссельдорф, ФРН) - на стенді B11 в залі № 4.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2462
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2463
Ідентифікатор: 1885