Xerox на виставці CEE 2013: сучасна техніка в роботі

Компанія Xerox взяла участь у масштабній виставці IT- технологій CEE 2013, яка пройшла 14-15 вересня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (м. Київ).

«Виставка CEE 2013 зібрала всіх цінителів сучасних IT- технологій, що прагнуть бути в курсі останніх новинок, - коментує Олексій Олійник, регіональний представник, Xerox. - Для нас участь у такій події - це прекрасна можливість продемонструвати широкий асортимент рішень для окремих користувачів, бізнес- організацій та друкарень».
На своєму стенді Xerox представила зразки малої і середньої офісної техніки, а також пристрої для поліграфії початкового рівня. У всіх гостей виставки була можливість самостійно протестувати друковані та копіювальні пристрої Xerox, а також проконсультуватися з фахівцями компанії щодо переваг використання обладнання. Багато моделей були показані в Україні вперше.
Відмінна риса всіх представлених пристроїв - простота в експлуатації. Відвідувачі виставки переконалися, що техніка Xerox не тільки зручна у використанні, а й легка в обслуговуванні. Так, для заміни тонера або фьюзера організаціям не доведеться залучати сторонніх фахівців - з цим завданням цілком впорається штатний співробітник техпідтримки.
У рамках події Xerox також продемонструвала асортимент паперу і синтетичних матеріалів для друку. Відвідувачі виставки могли оцінити переваги різних зразків продукції для вирішення конкретних бізнес -завдань. Наприклад, нервучкого і водостійка плівка Xerox Premium NeverTear стійка до бруду і маслу, а значить, ідеально підходить для виготовлення меню, постерів, обкладинок і промо - матеріалів. Крім того, були представлені креативні лінійки Xerox DigiBoard і Xerox Create Range, які дозволяють компаніям самостійно виготовляти маркетингову продукцію короткими тиражами.

Техніка Xerox на CEE 2013:
Xerox 6705 - унікальний інженерний широкоформатний апарат, що включає монохромні принтер і копір, а також кольоровий сканер з можливістю роботи з різними типами матеріалів - від кальки до картону. У пристрій можна встановити два рулони різного розміру, що дозволяє економити папір, роблячи відбитки потрібного формату.
WC 5865 - високопродуктивний монохромний апарат, ідеально відповідний для організацій з великою документообігом. Вартість одного монохромного відбитку формату А4 на ньому становить всього 3 коп.
WorkCentre 7835 + контролер fiery - ідеальна модель для друкарень початкового рівня і великих офісів. Відмінно підходить для друку високоякісних матеріалів на різних носіях. Для поліграфії особливо цікава комплектація з контролером, який підвищує швидкість друку і збільшує продуктивність.
Phaser 4620 - надійна і проста у використанні модель, яку відрізняє рекордно висока швидкість друку (62 стор. / Хв.), Доступна ціна і низька вартість відбитка.
Phaser 7100 - модель Xerox базового рівня в сегменті кольорових принтерів формату А3. Апарат ідеально підходить для малих і середніх робочих груп (до 20 осіб) в офісному сегменті. Висока якість друку поєднується з продуктивністю і низькою вартістю придбання та володіння.
Phaser 7500 - перший принтер, створений на базі інноваційної світлодіодної технології HiQ LED. Економічний і продуктивний, апарат поставляється в комплекті з набором витратних матеріалів, що мають стандартний, а не скорочений ресурс.
WorkCentre 3615 - нове і сучасне БФП, ідеальний варіант для швидкого друку офісних документів. БФП може одночасно обробляти декілька завдань і прекрасно справляється зі скануванням документів великого обсягу. Ще одна перевага - опциональна підтримка бездротового друку.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2031
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2030
Ідентифікатор: 1146