Компанія Xerox запустила ЦПМ Xerox iGen 5 Press - новий флагман в лінійці промислового обладнання для повнокольорового цифрового друку
Xerox

Компанія Xerox запустила ЦПМ Xerox iGen 5 Press - новий флагман в лінійці промислового обладнання для повнокольорового цифрового друку

Компанія Xerox оголосила про запуск повноколірного ЦПМ Xerox iGen 5 Press. Машина стала новим флагманом в лінійці промислового обладнання Xerox високої продуктивності. Новинка підтримує опцію друку п'ятим кольором і доступна в конфігураціях з різною швидкістю друку.

ЦПМ Xerox iGen 5 Press доповнила сімейство Xerox iGen, в якому також представлені такі машини, як Xerox iGen 150 Press і Xerox iGen4 Diamond Edition. Завдяки запуску новинки розширився спектр продукції, виробленої за допомогою ведучого в галузі обладнання Xerox для промислової повноколірного друку.

Тисячі машин сімейства iGen, встановлені по всьому світу, виробляють мільярди високоякісних барвистих брошур, постерів, фотокниг і матеріалів прямої поштової розсилки, які часто містять змінні дані. ЦПМ сімейства iGen стали самими продуктивними цифровими машинами в індустрії завдяки видатним можливостям платформи iGen.

«Коли ми запустили сімейство iGen в 2002 році, це стало початком революції в повнокольорового цифрового друку, - коментує Олексій Агарков, менеджер з маркетингу продукції Xerox Євразія. - Ми пропонуємо нові можливості цифрового друку тих додатків, які до цього традиційно створювалися на офсетному обладнанні. Xerox iGen 5 Press лідирує на ринку за часом корисної роботи і може повністю адаптуватися до потреб кожного замовника».

Нова машина доступна в конфігурації Xerox iGen 5150 Press зі швидкістю друку 150 сторінок на хвилину, Xerox iGen 5120 Press (120 сторінок на хвилину) або Xerox iGen 5 90 Press (90 сторінок на хвилину). Завдяки новій масштабуючій архітектурі нескладно виконати модернізацію машини до конфігурації з більш високою швидкістю.

Опциональна п'ята секція підвищує точність кольоровідтворення більшої кількості кольорів Pantone та інших плашечних кольорів без зниження продуктивності. Опції для друку помаранчевим, зеленим або синім кольором доповнюють модель CMYK і забезпечують максимально точне попадання в корпоративні кольори, що дозволяє уникнути друку малотиражних замовлень на офсетному обладнанні.

Крім того, в Xerox iGen 5150 Press реалізований широкий набір автоматизованих засобів управління кольором, налаштування завдань і контролю якості, який забезпечує максимальний час корисної роботи, а значить, більш прибутковий друк.

Також машина має наступні переваги.

Контролер друку EFI Fiery або Xerox FreeFlow автоматизує технологічний процес від надходження замовлення до післядрукарської обробки.
Можливість друку глянцевим і матовим тонером дозволяє створювати унікальні додатки, що привертають увагу клієнтів.
Підтримка формату 364х660 мм дозволяє виробляти більше видів продукції, включаючи шестиполосні брошури, стандартні і кишенькові буклети, суперобкладинки і цифрову упаковку.
Система формування зображення з роздільною здатністю 2400 x 2400 dpi, об'єктно-орієнтоване растрування і технології Xerox Confident Color і Auto Density Control забезпечують стабільне і передбачуване якість зображення.
Широкий вибір засобів післядрукарської обробки в лінію, включаючи Xerox IntegratedPLUS Finishing, дозволяє друкувати завдання з різними вимогами до фінішної обробки.

«Згідно з дослідженнями InfoTrends*, верхній сегмент світового ринку промислової повнокольорового цифрового друку до 2018 року зросте від 60 до 87 мільярдів сторінок. Це відкриває перед постачальниками друкованих послуг привабливі можливості розвитку бізнесу, - коментує Олексій Агарков. - Наша нова високопродуктивна ЦПМ Xerox iGen 5 Press стане для друкарень унікальним конкурентною перевагою і допоможе їм завоювати довіру найвимогливіших клієнтів».

Доступність
ЦПМ Xerox iGen 5150 Press, Xerox iGen 5120 Press і Xerox iGen 5 90 Press будуть доступні на території України з вересня 2015 року.

*InfoTrends, Global Production Printing and Copying Market Forecast: 2013-2018.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2031
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2030
Ідентифікатор: 1316