Xerox запустили новий глянцевий папір Xerox Colour eXpressions
Xerox

Xerox запустили новий глянцевий папір Xerox Colour eXpressions

Компанія Xerox оголосила про запуск на українському ринку нового паперу Xerox Colour eXpressions з покриттям глянець і шовк. Створена відповідно до світових екологічних стандартів - без шкоди для навколишнього середовища - новий папір Xerox забезпечує виняткову якість друкованих продуктів. Матеріал призначений для друку на високошвидкісному кольоровому лазерному обладнанні промислового класу і дозволяє домогтися високої якості, ідентичного офсету.

Запускаючи новий папір Xerox Colour eXpressions, компанія Xerox продовжує розширення лінійки матеріалів для друку, в якій кожен замовник може знайти необхідний саме для його бізнесу продукт. Xerox Colour eXpressions оптимізований для використання на високошвидкісному лазерному друкарському обладнанні і розроблений для замовників, які потребують високої якості за доступною ціною. По перенесенню кольорів матеріал відповідає стандартам офсетного друку. Папір доступний з покриттям глянець і шовк.

Xerox Colour eXpressions підходить як для кольорового, так і для монохромного друку. Для покриття використовується шаберний спосіб мелування - на папір наноситься надмірна кількість покриття, яке потім вирівнюється і згладжується за допомогою спеціальної гнучкої сталевої пластини (шабера). Застосування такої технології дозволяє забезпечити найбільш гладку і рівномірну поверхню листа. При цьому покриття не піддається змінам при температурних коливаннях, що важливо в процесі перенесення і запікання тонеру.

Папір доступний в популярному форматі SRA3. Він дозволяє виробляти якісні поліграфічні продукти «під обрізку», заощаджуючи при цьому до 10% матеріалу (втрати при різання і транспортуванні). У нову лінійку паперів Xerox Colour eXpressions входять матеріали щільністю від 115 г/м2 до 350 г/м2.

«Виробництво нової серії паперів для повноколірного лазерного друку здійснюється в Італії, що дозволяє Xerox покращувати технічні характеристики при дотриманні європейських вимог для виробництва паперових матеріалів і збереження поточної цінової пропозиції. Висока якість паперу Xerox Colour eXpressions гарантує збереження друкарського обладнання і чудову якість готових матеріалів», - коментує Яна Штройс, дистрибутор-менеджер компанії Xerox Україна.

Папір Xerox Colour eXpressions буде доступний на території України з серпня 2015 року.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2031
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2030
Ідентифікатор: 1328