Vacuumatic на drupa покаже нове покоління аркушних лічильників

Vacuumatic на drupa покаже нове покоління аркушних лічильників

Моделі Vicount 3 Industrial Disc, Super 30 Disc і Vicount 3 Disc тепер можуть опрацювати до 10 000 арк./хв.

Основні переваги рахункові систем німецького виробника - швидкість, точність і відсутність механічних пошкоджень при підрахунку, простота програмування і експлуатації.

Головною новинкою в Дюссельдорфі стане одноголовочная машина Vicount 3 Industrial Disc на базі дискової технології рахунку. Крім збільшення продуктивності, обладнання порадує новим дизайном. Vicount вже більше 25 років є флагманської серією Vacuumatic, і компанія регулярно вдосконалює ці пристрої, орієнтуючись на вимоги ринку. Vicount - єдині одноголовочні апарати полистного рахунку, що використовують як дисковий, так і ножовий принцип роботи.

RTIS 3 представить нове покоління популярної системи відбраковування рулонної продукції. Комплект обладнання включає модуль, який наклеює маркувальні мітки на рухомий край полотна, і блок дистанційного керування. Тут німці поліпшили як механіку, так і ПО: зокрема, пристрій тепер може друкувати зображення і штрих-коди різних типів. Завдяки компактній модульній конструкції техніка легко масштабується під умови замовника.

На drupa-2012 компанія Vacuumatic демонструвала автоподатчик TCF для поштучного рахунку різнокаліберної продукції. Ця машина швидко і точно обробляє вироби фіксованої і змінної товщини (наприклад, конверти з різним наповненням). Цього року відвідувачі виставки побачать не тільки зменшений варіант обладнання - TCF Mini, але і вбудовану версію базової моделі - у складі рішення Plockmatic International AB.

Також на стенді B20 в павільйоні № 14 розташуються:

Super 30 Pin & Blade з новим столом для полімерних матеріалів - флагманська двухголовочна рахункова машина для сектора цінних паперів;
Tornado TCP1-C - високопродуктивний апарат для підрахунку готових банкнот;
Vicount 3 Pin & Blade - лідер продажів, орієнтований на сегменти цінних паперів та акцидентної поліграфії;
Vicount 3 Disc SFS з лічильниками купонів - вибір № 1 на ринку акцизних марок;
Count-S 450B - система з оптичним принципом роботи, здатна за пару секунд обробити стопу матеріалу товщиною від 100 мкм (особливо популярна серед виробників пластикових карт);
CUTI 2, VUTI, SMART 1 і MTI - пристрої для вставки маркувальних закладок з новими магнітними наборами кріплення.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2462
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2463
Ідентифікатор: 1380