Drupa 2016: Xerox покаже в роботі автоматизовану систему управління кольором на струменевих друкарських машинах

У рамках drupa 2016 компанія Xerox продемонструє роботу системи Xerox IntegratedPLUS Automated Color Management для промислових струменевих ЦПМ, не оснащених спектрофотометром. Система дозволить стабільно потрапляти в колір від тиражу до тиражу друкарень, які використовують струменеві друкарські машини будь-якого виробника.

Не вимагаючи високої кваліфікації оператора, рішення Xerox IntegratedPLUS Automated Color Management (Xerox ACM) автоматизує процеси управління кольором, зменшує кількість операцій при налаштуванні машини і скорочує час простою обладнання від декількох годин до хвилин. Досить просто відсканувати відбиток, відправити його цифрову версію в «хмара» через Xerox ACM, і через кілька хвилин система надішле дані, необхідні для налаштування.

Завдяки вбудованим засобам автоматизації Xerox ACM забезпечує повторюваність результатів і точне попадання в колір протягом друку всього тиражу без застосування додаткового апаратного забезпечення. Це рішення підвищує продуктивність робочих процесів і спрощує управління кольором, що дозволяє друкарням приймати більше замовлень. Система надає операторам перелік параметрів і процедур для настройки кожної машини у відповідності з вимогами до відбитків.

«IntegratedPLUS Automated Color Management полегшує і робить більш простим попадання в колір, автоматизуючи контроль друкарських машин, профілювання та коригування плашкових кольорів, — коментує Михайло Вдовико, менеджер по продукту компанії Xerox. — На виставці drupa ми продемонструємо, як на струменевому ЦПМ Xerox Rialto 900 Inkjet Press ця система скорочує робочий процес із 34 до 9 операцій».

На виставці drupa 2016 рішення Xerox ACM буде продемонстровано на стенді Xerox — A62 в залі 8B. Про інші новини та оголошеннях Xerox, пов'язаних з drupa 2016, можна дізнатися з першого відео серії Xerox on the Road to drupa з участю Роберта Стэблера, старшого віце-президента підрозділу Graphic Business Communications Group корпорації Xerox.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2031
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2030
Ідентифікатор: 1381