Xerox представить на drupa 2016 струменевий ЦПМ Xerox Rialto 900 Inkjet Press у лінії з новими фінішними опціями
Xerox

Xerox представить на drupa 2016 струменевий ЦПМ Xerox Rialto 900 Inkjet Press у лінії з новими фінішними опціями

Компанія Xerox запустила дві нові фінішні опції, що працюють в лінії з повнокольоровим струменевим ЦПМ Xerox Rialto 900 Inkjet Press. З їх допомогою друкарні зможуть легко друкувати, перфорувати, обрізати і укладати листи в стопку за один прохід. Включений у лінію динамічний перфоратор і другий укладальник великої ємності допоможуть поліграфістам зробити друк максимально ефективним і прибутковим.

Опція динамічної перфорації в лінію дозволить створювати на ЦПМ Xerox Rialto 900 Inkjet Press горизонтальні, вертикальні і Т-образні лінії відриву на купонах, картках клієнтів, рахунках-квитанціях і інших видах друкованої продукції. Це відкриє перед поліграфістами нові можливості розвитку бізнесу на ринках прямої поштової розсилки, транзакційного і рекламного друку. На додаток до цього другий укладальник великої місткості дозволить друкарням не припиняти роботу друкарської машини під час розвантаження основного укладача.

«Не дивлячись на невеликі габарити, ЦПМ Xerox Rialto 900 Inkjet Press відрізняється значною швидкістю друку, - коментує Михайло Вдовико, менеджер по продукту компанії Xerox Євразія. - Нові фінішні опції, що працюють у лінію з машиною, підвищать її продуктивність до максимального рівня, автоматизуючи робочі процеси і скорочуючи кількість ручних операцій».

ЦПМ Xerox Rialto 900 Inkjet Press у лінію з динамічним перфоратором і другим укладальником, що дозволяє друкувати безперервно, буде представлена ​​на виставці drupa 2016 на стенді A62 в залі 8B. Також ця машина буде підтримувати хмарне рішення Xerox для автоматизованого управління кольором, що спрощує робочі процеси і перенастроювання устаткування.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2031
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2030
Ідентифікатор: 1379