Müller Martini на drupa: майбутнє вже настало

Müller Martini на drupa: майбутнє вже настало

У Дюссельдорфі швейцарці продемонструють концепцію Finishing 4.0 на прикладі дев'яти післядрукарських систем, об'єднаних в робочу мережу. Щоб проілюструвати модні слова «розумна автоматизація», «друк перемінних даних», «ексклюзивне виробництво» і «безконтактний техпроцес», буде виготовлено сотні примірників більш ніж 20 різних (гібридних) зразків друкованої продукції.

ВШРА Primera MC, пристрій КНС Alegro Digital, триножова різальна машина InfiniTrim, ниткошвейна лінія Ventura MC Digital — і то ще не вичерпний перелік інновацій, які Müller Martini презентує на виставці drupa (павільйон № 2, стенд A49).

Primera MC

ВШРА, який дебютує на drupa, перенастроюється в гранично стислі терміни завдяки інноваційній технології Motion Control. Для ефективної обробки продукції, надрукованої цифровим способом, лінію можна доповнити новим вертикальним самонакладом - і отримаємо Primera MC Digital.

Alegro Digital

На виставці буде показана оновлена ​​версія цієї перевіреної часом машини КБС для сектора цифрового друку. Тут і розширений діапазон товщини продукції, і автонастроювання під кожен блок. Так, функція динамічної зміни замовлення на основі штрих-кодів дозволяє обробляти різні вироби в рамках певної форматної групи «на льоту», без втручання оператора.

InfiniTrim

Müller Martini представить нову триножеву машину з революційними концепціями приводу, транспортування і різання. InfiniTrim оптимально доповнить «в лінію» трикареточну систему КБС Vareo. Унікальна технологія приводу для окремих кареток і ножів дозволяє цілком змінювати формат і товщину при переході від однієї книги до іншої. При цьому триммер забезпечує точне позиціонування, а також повністю автоматичний ідеальний притиск (SmartPress) кожного примірника продукції.

Ventura MC 200

Завдяки сервоприводу Ventura MC 200 має найвищий рівень автоматизації на ринку ниткошвейних машин. Модульна конструкція, розумна автоматика і технологія Motion Control гарантують ефективну обробку будь-яких тиражів різнорідної продукції, в т. ч. зошитів, надрукованих цифровим способом. Загалом, най багатофункціональна ниткошвейка в світі.

Ventura MC Digital

Ця модель поповнила асортимент ниткошвейних машин Müller Martini якраз перед drupa. Вона сумісна з плоскостапельним самонакладом, а також касетним / поздовжнім фальцапаратом для обробки продукції цифрових листових або рулонних друкарських машин (з стапельним вивідним пристроєм). Максимальний формат зошитів - B2, швидкість до 9 600 цикл./год і бездоганна якість шиття.

Diamant MC Digital

Книжкова лінія Diamant MC Digital може виготовляти продукцію змінного формату зі звичайним і округленим корінцем, при мінімальному втручанні оператора або зовсім без нього. Устаткування має модульну конструкцію і швидко перебудовується з одного формату на інший.

Finishing 4.0 означає безліч інноваційних, оптимально пов'язаних між собою промислових систем для післядрукарської обробки як «цифрових», так і офсетних відбитків. Таким чином Müller Martini продемонструє на drupa бізнес-моделі ефективного і рентабельного виробництва унікальної продукції.

На своєму стенді компанія представить автоматизований, практично безконтактний техпроцес виготовлення таких складних виробів, як, наприклад, персоналізований підручник. Щоб перетворити рулон у книгу зі змінними даними, що будуть використані три різних системи.

1. Тринадцять персоналізованих книжкових блоків, кожен зі своїм кількістю сторінок, форматом, товщиною і змістом, будуть виготовлені одиничним тиражем за допомогою комплексу SigmaLine. Остання може обробляти продукцію зі змінними даними завдяки трьом новим модулям АСУТП Connex (VariableProduction, VariableImposition, VariableBundle). При цьому Müller Martini як лідер в автоматизації технологічних процесів має намір підкреслити той факт, що принцип «PDF на вході - книга на виході» поширюється тепер і на роботу зі змінними даними.

2. Вісім з 13 блоків будуть скріплені клейовим способом з використанням Vareo - першого в світі термобіндера з індивідуальним приводом для кожної з трьох кареток.

3. І, нарешті, тристороння обрізка книг, різних за форматом і товщині, буде виконана InfiniTrim з її революційними концепціями приводу, транспортування і різання.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2462
+380 44 281 XX XX +380 44 281 2463
Ідентифікатор: 1383