drupa 2016: на стенді Xerox будуть представлені нові ідеї для розвитку поліграфічного бізнесу

Компанія Xerox представить на міжнародній виставці drupa 2016 серію рекомендацій щодо розвитку поліграфічного бізнесу. Вони міститимуть у собі перевірені моделі роботи друкарень у семи високоприбуткових сегментах поліграфічного ринку.

Першою рекомендацією в серії стане модель розвитку бізнесу друкарень у сегменті транзакційного друку. Компанія Xerox вже запустила сумісний з мобільними пристроями мікросайту. На ньому можна ознайомитися з можливостями розвитку на ринку транзакційного друку і завантажити брошуру з більш детальною інформацією по цій темі.

У міру наближення drupa 2016 Xerox представить рекомендації і по інших моделях розвитку поліграфічного бізнесу. Будуть розглянуті наступні додатки і сегменти:
пряма поштова розсилка;
книги;
каталоги;
цифровий друк на упаковці;
друк фотографій;
рекламні матеріали.

«Одне з найважливіших завдань нашої компанії - сприяти динамічному розвитку бізнесу замовників. Слідуючи цьому орієнтиру, ми вирішили не обмежуватися на drupa 2016 демонстрацією технологічних рішень. Ми також запропонуємо друкарням на виставці практичні поради, в які ми вклали багаторічний досвід і глибоку галузеву експертизу Xerox, - коментує Дмитро Мокін, менеджер по галузевому маркетингу компанії Xerox Євразія. - Ми впевнені, що ці рекомендації допоможуть поліграфічним компаніям успішно освоювати нові ринки і досягати більш амбітних цілей».

На стенді Xerox будуть доступні 12-сторінкові брошури з релевантною галузевою статистикою, аналітикою ринку, практичними порадами і інфографікою для кожного з семи перспективних напрямків, обраних експертами Xerox.

Детальніше дізнатися про нові галузеві ідеї компанії можна з відео Application Focused серії Xerox on the road to drupa. Рішення Xerox будуть представлені на drupa 2016 з 31 травня по 10 червня на стенді A62 в залі 8B виставкового центру Messe Düsseldorf.

Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2031
+380 44 201 XX XX +380 44 201 2030
Ідентифікатор: 1384